2777
2789

سلام دوستان.دکتر این ماه برام لتروزول و استرومارین و هاش ام جی، هاش سی جی تجویز کرده.بعد از ۵ماه مصرف متفورمین و دوفاستون.که البته متفورمین و دوفاستون روهم باید ادامه بدم.

۲۵سالمه.تنبلی تخمدانم در حدی نبود که با آمپول پریود بشم ولی بعد ۶ماه که سونو گرفت فولیکول مناسب نداشتم و هر دو تخمدان کیست فولیکولی داشتن.(عکس وضعیت تخمدانم رو گذاشتم)

دکتر گفته کلا ۳ دوره این داروهارو استفاده میکنی و بعدش اگه باردار نشدی iui. اگه این ماه پریود شدم هم باید عکس رنگی بگیرم.

اول از همتون میخوام برای همه ی چشم انتظارای نی نی و من دعا کنید🙏🏻🌸

و بگید کسی مثل من بوده که با یک دوره مصرف این داروها باردار شده باشه؟؟؟

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻

گلم من واقعا اطلاعاتی ندارم.ولی خودم فولیکول هام ریزن. نمیدونم چیکار کنم 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پریودیات سردیجات نخور هرروز ده تا خرما عسل و چهار مغز خودتو شوهرت بخورین

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
عزیزم من با لتروزل و هاش ام جی و هاش سی جی باردار شدم البته یه ماه بعد عکس رنگیم اگه برات نوشت اصلا ...

چند دوره مصرف کردین گلم؟

من ازاینکه ادامه بدم درمانم رو مشکلی ندارم اما همسرم خیلی زود ناامید شده و میگه اگه نشد بیخیالش شو

تو پریودیات سردیجات نخور هرروز ده تا خرما عسل و چهار مغز خودتو شوهرت بخورین

ممنون عزیزم 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

من تخم هویج و گرده نخل شنیدم خوبه.یا پیاز درمانی.اگه خدایی نکرده نتیجه نگرفتم از دارو اینارو امتحان میکنم.شمام از الان استفاده کن

منکه با این دارو ها فولی خوب داشتم ۵ ماه هر دوره باردار نشدم شما انشالله بشی

آمپول هم میزدین برای آزادسازی؟

من تخم هویج و گرده نخل شنیدم خوبه.یا پیاز درمانی.اگه خدایی نکرده نتیجه نگرفتم از دارو اینارو امتحان ...

مرسی گلم. چشم

چند دوره مصرف کردین گلم؟ من ازاینکه ادامه بدم درمانم رو مشکلی ندارم اما همسرم خیلی زود ناامید شده و ...

عزیزم من دوسال بود بچه میخواستیم و نمیشد دقیق یادم نیست ولی هیچ مشکلی هم نداشتیم هرماه فولی خوب پریود منظم ازمایش اسپرم هم مشکلی نداشت دیگه دکتر برام عکس رنگی نوشت بعد یه ماه باردار شدم ،چنساله منتظری؟

ایشالا ب حق خانم فاطمه زهرا همین ماه پریود نمیشی و بارداری

انشالله... خیلی انتظار سخته

هرچقدر میخوام به خودم امید بدم در نهایت نمیشه.خدا بچه سالم و خوب به هرکسی چشم انتظاره بده

انشالله... خیلی انتظار سخته هرچقدر میخوام به خودم امید بدم در نهایت نمیشه.خدا بچه سالم و خوب به هرک ...

عزیزم توکلت ب خدا باشه منم دیگه نا امیدشده بودم دقیقا وقتی ک اصلا فکرشو نمیکردم باردار شدم ایشالا به همین زودیا میاییمیگی بی بی چکم مثبت شد