2777
2789
عنوان

میخوام جدا بشم

628 بازدید | 50 پست

این تاپیک رو میزنم چون عدات دارم وقتی خیلی ناراحتم بنویسم، پس مینویسم که خودمو خالی کنم، 

شماها هم دوست داشتید همدردی کنید، 

شوهرم خسته ام کرده، 

نه خانواده درست و حسابی داره نه پرل درست و حسابی، 

فمر میکردم آدمه و باهاش ازدواج کردم، 

الان میبینم انقدر اخلاق ننه اش گنده مه هیچکس در خونه اش رو باز نمیکنه حتی خوده بچه هاش، البته به غیر از شوهرم، 

از رابطه و عاطفه خواهر و برادری هم که هیچ بویی نبردن، 

نمیشه باهاش حرف زد، هیچ حرفی تو گوشش نمیره، 

بهش که بگی آخر سر خودت و خانواده ات متهم میشی به بد بودن، 

دست بزن داره، 

تو اصول تربیتی بچه اصلا باهام همکاری نمیکنه، 

تو حالت خوشش هم بددهنیش رو داره، اسکول و عوضی و احمق و نفهم 

خیلی به حرف ننشه، 

اصلا حامی و پشت من نیست نه در مقابل خانواده اش نه در مقابل خانواده ام. 

اصلا انگار نه انگار که باید تکیه گاه من باشه، 

مادرش هر حرف و توهین و بی احترامی به من میکنه باید زود ببخشم و کشش ندم، ولی یه حرف خانواده من که تو دعوا بهش زدن رو ول نمیکنه، الان 4 ماهه داره کشش میده، 

وقتی هم که میگم چرا من از مادرت باید بگذرم تو نمیگذری میگه چه ربطی داره؟  

انقدر بدی هاش زیاده که اصلا نمیتونم خوبیاش رو ببینم، 

اصلا به نظرم خوبی نداره، 

این خونه و زندگی که نگاه میکنم حس میکنم مال من نیست، حس میکنم اومدم تو این خونه مهمونی و خیلی زود باید برم، اصلا نسبت به این خونه و زندگی حس مالکیت ندارم. 

امروز خونه است، فردا جمع میکنم و میرم، 

واقعا دیگه کشش ندارم، نمیتونم عمر و جوونیم رو به پاش هدر کنم. 

مرا که طاقت این چند روز دنیا نیست، چگونه حوصله جاودانگی باشد؟  

خیلی داری سخت میگیری و کش میدی

تو همه زندگیا مشکل هست

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه داری؟ اگه مشکلت غیر قابل حله طلاق بگیر

یه پسر 1 سال و نیمه. 

بچه تو خونه ایی بزرگ بشه که مهر و محبت نیست؟  چه فایده 

بنظرم میشه فقر و نداری و تحمل کرد ولی همراه نبودن همسر رو نه شما تو این زندگی تنهایی دلیلی نداره ادامه بدی پایان این زندگیا یا طلاقه اونم بعد چند سال ک جوونیتو زیبایت رفت یا افسردگی یا خیانت   

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
خیلی داری سخت میگیری و کش میدی تو همه زندگیا مشکل هست

تو اگر نتونی حرف دلت رو به شوهرت بزنی چیکار میکنی؟  

اگر مثلا الان از مادرت یا خواهرت ناراحتی و از شدت ناراحتی دوست داری با یکی بحرفی و اون نفر شوهرته، دو روز دیگه همین ناراحتی رو بزنه تو سرت چی؟  

اگر اصلا نه خوبی تو رو ببینه نه خانواده ات رو چی؟  

اگر شوهرت پشت و پناهت نباشه چی؟  

اگر شوهرت هر وقت دوست داشت بره مادرش رو ببینه ولی برای تو دیدن خاواده ات رو جیره بندی کنه چی؟  

چرازناباید بخاطره بچه هایی که دو روز دیگه میرن سرخونه و زندگیشون وتنهاشون میذارن پا رو عواطف و جوونی و ارامش خودشون بذارن؟!؟

منظورم همه زنایی هستن که اینکارو میکنن نه فقط استارتر

برید مشاوره همه اینارو بگو بلاخره زود تصمیم طلاقو نگیر همه راه ها رو امتحان کن.

یکبار مشاوره اومد، حالا که بهش میگم نمیاد

بنظرم مشاوره بگیر اگر نمیتونی بری پیش مشاور از مشاوره های انلاین کمک بگیر من تازگی یه مشاوره آنلاین پیدا کردم که خیلی راحت و سریع جواب میدن هزینشم زیاد نیست ۲۰ تا ۳۰ تومن، دکتر ساینا تو گوگل بزن؛ ان شاالله که جواب بگیری و زندگیتون رو به خوشی پیش بره

امروز اعصابت خرابه زود تصمیم گرفتی الکی که نیس بچه داری پس تکلیف اون چی میشه

الان از چهارشنبه شب من همینم،  از چهارشنبه رو مغزمه، 

تاپیک قبلیم رو بخون