2777
2789
عنوان

عمل واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 47 پست
بد که نمیشه حتما خوب میشه خیلی هم عمل راحتیه مال همسر من که ۲۰ دقیقه بود

جدی چه خوب زمانشم کمه.راستی بیهوش میکنن ??

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭
استرس به خودت وارد نکن   انشالله  درست میشه  صبر داشته باش  

ایشاللاا من که ۱سال صبر کردم اینم روشش امیدم به خداس😔

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ار کجا میفهمید واریکوسلوو؟؟

اگه فهمیدن ک مشکل از خودتون نیست شوهرتون آزمایش و سونو بدن مشخص میشه بعضیا ک واریکوسل دارن درد ندارن تا دکتر نرن مشخص نمیشه

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
داماد عمه ام انجام داد الان سه تا بچه دارن.زنش ایقد میرفت دکتر فک میکردیم از دخترعمه ام‌هست.بعد چندس ...

واییی خدارو شکررررر یعنی میشه منم یه روزی این حسو تجربه کنم😍

سریع رفع میشه اصلا غصه خوردن نداره انشاله سال دیگه همین موقع یه نی نی ناز تو بغلت داری

ایشالاااا به امید خداااا😍😍

نگران نباش پسر برادر شوهرمم داشت عمل کرد الا ی دختر ۴ ساله داره خانومش باز بارداره ۴ ماهشه پسر

خدارو شکرررر 😍😍😍

ار کجا میفهمید واریکوسلوو؟؟

ما ۱سال بود تو اقدام بودیم.وقتی نتیجه نگرفتیم دکتر برایه همسرم از  اسپرم نوشت که جوابش اومد دیدیم تعداد و تحرک اسپرم همسرم خیلی کمه رفتیم پیش اورولوژیست براش سونو از بیضه هاش نوشت که همسرم انجام داد مشخص شد واریکوسل داره

نازی جان عمل کرد شوهرت؟؟ میکرو  انجام دادید  یا  عمل باز؟؟؟

بله عمل باز کرد خیلی راحت بود اصلا اذیت نشد خدارو شکر حالا 5شنبه میریم بخیه هاشو بکشه.تا ببینیم خدا چی میخواد برامون

بله عمل باز کرد خیلی راحت بود اصلا اذیت نشد خدارو شکر حالا 5شنبه میریم بخیه هاشو بکشه.تا ببینیم خدا ...

خداروشکر  

شما کدوم شهر هستید   دکترش کی بود؟؟

آخه شوهرمنم واریکوسل داره  دکتر گفت حتما عمل میکرو باشه

.
خداروشکر    شما کدوم شهر هستید   دکترش کی بود؟؟ آخه شوهرمنم واریکوسل داره  دکت ...

من قزوین هستم.دکترش امیر ارباب.تو بیمارستان همه ازش تعریف میکردن و میگفتن دستش خیلی سبکه.

خداروشکر    شما کدوم شهر هستید   دکترش کی بود؟؟ آخه شوهرمنم واریکوسل داره  دکت ...

راستی درخواست دوستی دادم خوشحال میشم قبول کنی اونجا راحت تر حرف میزنیم

گرید چنده واسه همسرتون؟من همسرم هر دو بیضه هاش واریکوسل داشت.سمت چپ گرید ۳ بود سمت راست گرید ۲که دکتر گفت فقط سمته چپو عمل میکنه.تا ایشالا بعد عمل دارو بده