2777
2789
باردارم اصلا نميدونم چرا اين اخريا خوابم كم شده

نی نی داره آمادت میکنه واسه بیدار خوابیا 😐😐😐😐😐😐😐😐😐

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ سفت بودی ماشالله😐😐😐😐😐😐

من حلقوی ام الانم ی ماه نزدیکی نکنم دخترم نوع خوبی دارم دوم اینکه ن خونریزی داشت ن پارگی خواست دادیم

برای باردار شدنم ی صلوات مهمونم میکنی؟
من حلقوی ام الانم ی ماه نزدیکی نکنم دخترم نوع خوبی دارم دوم اینکه ن خونریزی داشت ن پارگی خواست دادیم

مث منی 

اما با معاینه مشخص میشه 😐

کار خوبی کردی 😁

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
وااي بخدا شايد

بوخودا😭😭😭😭

شما هم بارداري

ن خدارو صد هزار مرتبه شکر 

اما دوبار تجربه کردم هم بیدار خوابیای بارداریو هم بعدشو 😭😭😭😭

حلقوی ساده

نمیدونم دقیقش و دکترم توش نوشته بود این نوع بکارت فاقد خونریزی و پارگی است بعد روشم ی چسب زد ک دستکاری نشه دوتا امضای بدرد بخور از خواهرشوهر و شوهر گرفت

برای باردار شدنم ی صلوات مهمونم میکنی؟