2777
2789

ی خونه اجاره کردیم ک مستاجر ش ده روز قراردادش تموم شده ولی خونه رو تخلیه نمیکنه بهانه میاره

منم ک آواره خونه مامانم با دو تا بچه

میدونین چقد زمان می‌بره حکم تخلیه بگیره صابخونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هنوز کاری نکرده و میخواد استارت بزنه خیلی . نزدیک سه چهار ماه . بهتره با توافق و دوستانه خونه رو بگیرید

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
[QUOTE=117410924]اگه هنوز کاری نکرده و میخواد استارت بزنه خیلی . نزدیک سه چهار ماه . بهتره با توافق ...

اره تا بره شکایت کنه و وقت رسیدگی بدن و بیست روز وقت تجدید نظر و بره اجرای احکام و بهش وقت بدن و خونه نباشه و درو باز نکنه و  ....

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
خو پس چرا صاب هونه نمیره سراغش

رفته چند بار جلوش میشینه گریه زاری می‌کنه میگ ندارم بدبختم

صابخونه تازه امروز رفته شورای حل اختلاف میگ ک آشنا داره اونجا یه هفته ای مشکل حل می‌کنه ولی بعید می‌دونم حل بشه

برای دیرکرد تخلیه جریمه نذاشتن ؟ پول پبش یا چک تخلیه نگرفته ؟

رفته چند بار جلوش میشینه گریه زاری می‌کنه میگ ندارم بدبختم صابخونه تازه امروز رفته شورای حل اختلاف ...

نمیشه ک همه ندارن کی داره

زدم تو گوش مشکلات زندگی😎رفت با بزرگترش بیاد😯