2777
2789

سلام . من ۲۲ سالمه و ۵ ماه پیش تیر ماه بعد سه سال نامزد بودن عروسیمون بود.حالا که اومدیم سر خونه زندگیمون شوهرم گیر داده بچه دار بشیم منم اصلا آمادگیشو ندارم 😫 احساس میکنم بچه دار شدن تو این شرایط و سن یکم سخته.

خودم فعلا دانشجوام و یه ترم مونده تا لیسانس بگیرم. وضع مالی آنچنان خوبی هم نداریم در حد متوسط.شما بودین چیکار میکردین ؟ اگه منصرف میکردین چجوری؟ ممنون میشم راهنماییم کنید 

خب همین که فعلا آمادگی مادر شدن رو نداری خودش بزرگترین و محکم ترین دلیل میتونه باشه.باید باهاش صحبت کنی و بگی این یه جیز دو طرفه هست و من الان آمادگیش رو ندارم و دلم میخواد فعلا دو نفره باشیم و از زندگیمون لذت ببریم

درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید , والسلام!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو یه چیز متقابله و ۸۰ درصد سختی هاش پای منه

پس من بیشتر باید اظهارنظر کنم

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

من که بودم اقدام میکردم

فکر کردی بلافاصله بعد اقدام یه بچه میاد بغلت

منم بخاطر درس عقب انداختم الان دو سال منتظرم

عقب ننداز بارداریتو

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

عزیزم من خودم بعد ٧ سال بچه دار شدم از نظر سنی هرچی پایینتر باشی صبر و حوصلت بیشتره ولی مالی با این هزینه ها واقعا کمرشکنه و ترم اخر دانشگاهم که حساسترینو رو اعصابترین ترمه باها صحبت کن شرایط خودتو بگو و اینکه بعدش ممکنه خودش شرمنده خرج زن و بچش بشه

والا من یکی خیلی زور زدم به تاخیر بندازم بچه دار شدنمون و ولی نشد ۶ماه بعد از عروسی از اون اصرار از من انکار تا انقدر گفت بچه بیاد فلانه بیساله و... که من راضی شدم ... الانم که من و تو دلیم راضیم ...

منم بعد از دوسال عقد و ۶ ماه بعد از عروسیم اقدام کردم 

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
موافقم باهات

خداشاهده من الان هر روز ودم رو سرزنش میکنم که ای کاااااش بخاطر درس عقب نمینداختم

الان دوستای خودم بچه هم دارن درسشون هم تموم کردن( نهایت دو ترم مرخصی گرفتن) ولی من چی😑😢

امیدوارم همگی تو بهترین زمان باردار بشید

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

اینکه میگی وضع مالیت متوسطه یکم دست وماگیره وگرنه که سنت خوبه 

اصلا شاید به زودی حامله نشی چند سال طول بکشه حامله بشیم خوبه که 

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍