سلام . من ۲۲ سالمه و ۵ ماه پیش تیر ماه بعد سه سال نامزد بودن عروسیمون بود.حالا که اومدیم سر خونه زندگیمون شوهرم گیر داده بچه دار بشیم منم اصلا آمادگیشو ندارم 😫 احساس میکنم بچه دار شدن تو این شرایط و سن یکم سخته.
خودم فعلا دانشجوام و یه ترم مونده تا لیسانس بگیرم. وضع مالی آنچنان خوبی هم نداریم در حد متوسط.شما بودین چیکار میکردین ؟ اگه منصرف میکردین چجوری؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
خب همین که فعلا آمادگی مادر شدن رو نداری خودش بزرگترین و محکم ترین دلیل میتونه باشه.باید باهاش صحبت کنی و بگی این یه جیز دو طرفه هست و من الان آمادگیش رو ندارم و دلم میخواد فعلا دو نفره باشیم و از زندگیمون لذت ببریم
درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید , والسلام!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من خودم بعد ٧ سال بچه دار شدم از نظر سنی هرچی پایینتر باشی صبر و حوصلت بیشتره ولی مالی با این هزینه ها واقعا کمرشکنه و ترم اخر دانشگاهم که حساسترینو رو اعصابترین ترمه باها صحبت کن شرایط خودتو بگو و اینکه بعدش ممکنه خودش شرمنده خرج زن و بچش بشه
والا من یکی خیلی زور زدم به تاخیر بندازم بچه دار شدنمون و ولی نشد ۶ماه بعد از عروسی از اون اصرار از من انکار تا انقدر گفت بچه بیاد فلانه بیساله و... که من راضی شدم ... الانم که من و تو دلیم راضیم ...
منم بعد از دوسال عقد و ۶ ماه بعد از عروسیم اقدام کردم