2777
2789
عنوان

بچم هر لحظه قیافش تغییر میکنه

209 بازدید | 15 پست

دوستان من بچم فردا یه ماهشه..هر لحظه قیافش تغییر میکنه...ی لحظه سفید ی لحظه سبزه یه لحظه قرمز...یه لحظه خیلی ناز یه لحظه معمولی...مخصوصا وقتی گرسنشه صورتش سبزه تره وقتی سیر میشه صورتش سفید و شفاف میشه...بچه اولمم هست طبیعیه؟

محشر که شود من به خدا خواهم گفت آنکه تو از من گرفتی همه جانم بود...روزهای سخت بی مادری...بی پدری...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره هنوز رنگ پوستش ثابت نشده نگران نباش

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

خخخ آخی عزیزم😘😘😘بوجی بوجی😘🐥

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

خخخخ بچه منم تقریبا همینجوریه.گاهی انقدر سفید میشه میگم به شوهرم رفته پوستش. مخصوصا وقتی خوابه.گاهی گندمیه مثل خودم. به خاطر تغییرات هورمونی و تغذیه و حتی گریه هم روش تاثیر داره.مثلا گریه که میکنن معمولا سرخ میشن و یه کم ممکنه صورتشون ورم کنه.مثلا حس کنی دماغش گنده تره نسبت به قبل.ولی بعد کوچولو میشه

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
خخخخ بچه منم تقریبا همینجوریه.گاهی انقدر سفید میشه میگم به شوهرم رفته پوستش. مخصوصا وقتی خوابه.گاهی ...

طبیعیه وقتی شیر میدم رنگ‌ پوستش خیلی سفید و شفا میشه،؟گرسنه میشه کمی تیره میشه؟

محشر که شود من به خدا خواهم گفت آنکه تو از من گرفتی همه جانم بود...روزهای سخت بی مادری...بی پدری...