2777
2789
عنوان

پسرم گاهی وقتاجواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 87 پست
به جای اینکار به دختر خودش میگفت بیا بشین با فلانی بازی نکن حرف بد میزنه نه اینکه بچه مردمو دعوا کنه ...

اونوقت اسی تاپیک میزد زنداداشم به بچش گفت با بچه ی من بازی نکنه😁😁😁

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اینکه اونا رفتن منم پسرمو کتک زدم خیلی ناراحتم

به جای اینکه بعد از اون اتفاق پاشی پسرتو بزنی همون موقع دست پسرتو میگرفتی میرفتی اتاق خواب براش توضیح میدادی که نباید کار بدشو تکرار کنه وگرنه میرید

باید جلوی اتفاقو میگرفتی

اگه بد دهن بودم بله حقم بود بزنه نکنه خودت کتک خوردی 😄😄😄😄😄😄

کتک مال حيوونه..هرچند همونم انسانهاي باشعور نميزنن ....درهر صورت من فقط از آدماي سطح پايين اين جمله رو ميشنوم که وقتي مخالف کتک زدن خانمها هستي ميگن مگه خودت کتک خوردي..واقعا متاسفم که شان خودتون رو در اين حد ميدونيد

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

من و دخترعموهام وقتی  دعوامون میشد مامانم چیزی نمیگفت، ولی زن‌عموم ما رو دعوا میکرد خیلی! ازش متنفرم...واسه همین تصمیم گرفتم خودم هیچوقت تو دعوای بچه‌ها دخالت نکنم...داد و بیداد نداره که😔

بخند، همین  
از اون خواهرشوهرایی هااااا کلک😉

😄😄😄😄 اصلا خودم میزنمش چرا داداشم بزنه 😄😄😄😄 خدایش ما خیلی احترام نگه میداریم حتی اگه ناراحتم باشیم من چهار ساله ازدواج کردم تحت هیچ شرایطی بهدهمسرم نمیگم پاشو بریم چرا من بده بشم پسرشون پاشه