2777
2789
عنوان

مشکلاتی ک با کودکانتون دارید

310 بازدید | 26 پست

سلام دوستان عزیزم

من روانشناس کودکم

مشکلاتی ک با بچهاتون‌ دارید رو بگید تا جایی ک‌بتونم راهنماییتون کنم

و هم‌اینکه میخام ببینم عمده مشکلات والدین با بچها چیه

سن بچها و جنسیتشون رو هم‌در طرح‌مشکل حتمن‌بنویسید

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

بچه هام حرف گوش نیستن وقتی باهمن پسر۶سالدختر۴ساله

وقتی تنهان خوبه وقتی پیش همن خیلی شیطون میشن جایی میریم یامهمون میاد واسمون بدتر شیطونی میکنن شبا فعالیتشون بیشترمیشه موقه خواب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمب من ۳تا بچه دارم یه دختر۶ساله ودوقلو۲ساله دختروپسر همش باهم دعوامی کنن پسرم خیلی می زنه ودختربزرگم یه حرف رو باید چند بارتکرارکنم تا انجام بده ممنون

عضوگروه قرمز وزن اولیه ۸۷هدف ۵۵من می تونم

۵ سالشه تمام طول روز ادای رحمان ۱۴۰۰ رو درمیاره مخصوصا اون قسمت تخم مرغ برداشتنش که خروس میاد رحمانو نوکش میزنه صحنه آهسته میشه اینم دهنشو همونجور میکنه یا اون صحنه بادکنک ترکوندنش 😥😥 خسته شدم 

.

چه خوب انگار خدا شما رو رسونده.من با دختر ۵سالم ‌مشکل دارم چندوقته وارمون شده دعوا.اسباب بازیهاسو کلا میریزه زمین تنها باشه کسی بیاد.همش با گوشیه یا داره نماوا نگاه میکنه.خیلی غر میزنه له ام کرده با غر زدناش.جایی بریم الکی بهونه دعوا میگیره شروع میکنه جیغ کشیدن و گریه های طولانی .هر چی میگم بیا بریم مهد کلاس فلان واسه حاضر شدن انقد فس فس میکنه ساعتش میگذره.دقتشم پایینه صددفعه باید تذکر بدم

آخرین امیدم صلواتهای شماست میشه برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه صلوات بفرستید  🙏

پسرمن ۶سالشه

بنظرتون دومیو بیارم یانه خودم ۲۳سالمه

ببخشید شاید بی ربط باشه سوالم

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

خیلی  ناز نازی بار اومده فقط نق میزنه جیغ میزنه حوصله ندارم باهاش بازی کنم

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️

پسرم دوساله ۴ ماهشه 

تازگی خیلی گریه میکنه و یه دنده شده هرچی میخواد اگه انجام ندیم خودش رو به مبل میکوبه 

بقیه رو زیاد میزنه 

قبلا خیلی مطیع و با ادب بود نمیدونم یهو اینجوری شد 😢

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗