یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام خانمب من ۳تا بچه دارم یه دختر۶ساله ودوقلو۲ساله دختروپسر همش باهم دعوامی کنن پسرم خیلی می زنه ودختربزرگم یه حرف رو باید چند بارتکرارکنم تا انجام بده ممنون
۵ سالشه تمام طول روز ادای رحمان ۱۴۰۰ رو درمیاره مخصوصا اون قسمت تخم مرغ برداشتنش که خروس میاد رحمانو نوکش میزنه صحنه آهسته میشه اینم دهنشو همونجور میکنه یا اون صحنه بادکنک ترکوندنش 😥😥 خسته شدم
چه خوب انگار خدا شما رو رسونده.من با دختر ۵سالم مشکل دارم چندوقته وارمون شده دعوا.اسباب بازیهاسو کلا میریزه زمین تنها باشه کسی بیاد.همش با گوشیه یا داره نماوا نگاه میکنه.خیلی غر میزنه له ام کرده با غر زدناش.جایی بریم الکی بهونه دعوا میگیره شروع میکنه جیغ کشیدن و گریه های طولانی .هر چی میگم بیا بریم مهد کلاس فلان واسه حاضر شدن انقد فس فس میکنه ساعتش میگذره.دقتشم پایینه صددفعه باید تذکر بدم
آخرین امیدم صلواتهای شماست میشه برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه صلوات بفرستید 🙏
پسر چهار ساله من تحمل شنیدن نه نداره هرکس مطابق میلش رفتار نکنه کتک میزنه برام ابرو نزاشته از بس همه رو میزنه گاهی وقتا هم که مقصر نباشه من عذرخواهی میکنم