2777
2789
عنوان

گفتم بهش دیگه تموم کنیم

271 بازدید | 30 پست

عاشق همسرمم اینو از ته دل میگم ولی خستم از خانوادش متنفرم خانواده ای که من و زندگیمو داغون کردن خانواده ای که آنقدر خود خواهن فکر میکنن من پسرشون دزدیم .به خاطربی احترامی و بلاهایی که به سرم آوردن نمیخاااام ببینمشون وقتی میبینم بیمار میشم .به خاطر دعوای بزرگ خانواده ها خورد بهم 

همسرم با خانواده من قطع ارتباط کرد ولی هیچ وقت گله نکردم منم با خانواده اون اما بعضی وقتا مجبوری میرم همسرم خیلی وابسته خانوادشه تمام تلاششو میکنه من باهاشون رفت وامد کنم امااااا نمیخام نمیفهمه نمیخام سر این مسعله هی دعوا هی قهر از خوب شدن الکیش خسته شدم 

هیچ مشکلی باهاش ندارم فقط خانواده هاس امشب بریدم گفتم دیگه تموم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو میخوای باخودش زندگی کنی نه خانوادش مهر طلاق خیلی بده خیلی بشین یه دایره بکش افراد مهم زندگیتو که ناراحتیشون به شدت عذابت میده و توهم عذاب میکشی وسژ دایره بکش اونایی که کمتر دوسشون داری رو روی خط و اونایی که اصن دوسشون نداری رو بیرون دایره زمانی که کسی میخواد باعث رنجشت بشه ببین کجای دایره قرار داره به همون اندازه ناراحت و دلخور بشو و تصمیمات بزرگ بگیر

دوسم داره مثلا ولی الکی میگه کسی که دوس داشته باشه زنشو اذیت نمیکنه 

عزیزم خانواده خیلی تسلط داره روی پسرشون.اون دوستت داره اینو مطمئن باش هیچوقت توی دوراهی بین خودت و خانوادش نذارش.هرچی که باشه اونا هم خونش هستن و خیلی بیشتر به سمت اونا هست هرچی باشه خون خون رو میکشه من با یه مشاوری صحبت کردم واقعا عالی هستن و رایگان انجام میدن مشاوره رو خواستی درخواست بده برات بفرستم 

من میفهممم چی میگی واقعا خیلی بده ولی باید تحمل کنی من خودم نامزدم انقدر به خواهرش وابسته است که نگو نامزدی بهترین دوران زندگی ادمه ابجیش همسایمونه اون به جایی که بیاد پیش من بیشتر وقتا خونه ابجیشه ماشینش دم در خونه اوناس پس منم باید بگم فلان بیسار ول کن اصلا به این چیزا فکر نکن به خودت برس فیلم ببین اشپزی  کن اهنگ گوش کن خوش باش  بزار بره هرحا که دلش میخواد ولی اخر سر که ماد پیش تو اونا هم خانوادشن حق دارن اماا تو زیاد نرو اصلا نرو شوهرررتو جذب کن 

نبند کتاب زندگی رو شاید خوشبختی تو صفحه ی بعدی باشه