2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید می شه بپرسم چند سالتونه چند سالگی فهمیدید قوز قرنیه دارید بیماری متوقف شده یا هنو داره ضعیف م ...

من 24

از 21 سالگی فهمیدم 

چن ساله دارم میرم چکاب پیشرفتی نداشته 

از من خیلی خفیفه میخاستم لیزیک کنم ازمایشات قبل عملو که دادم دکترم گفت قوز داری نمیشه 

چجوری فهمیدی شما؟

من ۲۲ سالگی واسه عمل لیزیک رفتم که گفتن قوز قرنیه داری دکتر گفت اگه عمل اشعه نکتی چشمات ضعیف تر می ش ...

عمل اشعه کردی پس 

دکترت نگفت هر سال بیا چکاب؟؟ 

فک میکنم تا حدودی ک ثابت بشه میتونی عمل کنی 

یه عمل جدید هست به اسم ریلکس اسمایل که قوز قرنیه ام داشته باشی میتونی لیزیک کنی 

عمل راحتیه و گرونتریه ولی شدنیه 

من میخام اقدام کنم 

شنیدم ثابت بشه قوز میشه لیزیک کرد من دکترم اخرین بار بهم گفت برو یه سال دیگه بیا هر چند همین الانم بعضی دکترا یه کارایی میکنن ولی من میگم یه سال دیگم صبر کن 

از عملم ۶ ماه گذشته باید برم عکس بندازم ببینم قوز قرنیه پیشرفت کرده یا ن 

انشالله که پیشرفت نکرده باشه 

پیشرفتش تو سن خاصی نیس فرد به فرد فرق میکنه 

از دکترت در مورد این عمل جدیدم بپرس 

تا اونحایی ک من میدونم فقط یه بیمارستان تو مشهد انجامش میده

انشالله که پیشرفت نکرده باشه  پیشرفتش تو سن خاصی نیس فرد به فرد فرق میکنه  از دکترت د ...

خدا از دهنت بشنوه خیلی خوشحال شدم فهمیدم که می تونم عمل کنم من از عینک متنفرم اگه بتونم انجامش بدم رو قله قافم باشه می رم انجام می دم ان شاالله تو هم عمل کنی راحت شی

خدا از دهنت بشنوه خیلی خوشحال شدم فهمیدم که می تونم عمل کنم من از عینک متنفرم اگه بتونم انجامش بدم ر ...

ای گفتی 

منم متنفرم از عینک شاید باورت نشه دیدم با اینکه خوب نیس ولی تا حالا فامیل منو با عینک ندیده  😅

انشالله عمل میکنیم

ای گفتی  منم متنفرم از عینک شاید باورت نشه دیدم با اینکه خوب نیس ولی تا حالا فامیل منو با عینک ...

من اول شماره چشم ۱/۷۵ و ۲/۲۵بود فقط تو مدرسه عینک می زدم اما بعد بخاطر قوز قرنیه شد ۳ مجبورم بزنم بدون عینک دیدم خیلی کمه