2777
2789
عنوان

ضربان بالای قلب

2748 بازدید | 10 پست

سلام 

چند روز پیش فشارمو با دستگاه های دیجیتال گرفتم ،فشارم خوب بود ولی ضربان قلبم 95بودش، رفتم اینترنت نگاه کردم نرمالش بین 60-100 هست ،یعنی هر چی قلبت سالمتر باشه ضربان قلب پایین تره ،سنمم سی سالمه ،به نظرتون با ورزش و پیاده روی میتونم ضربان قلبمو بیارم پایین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرماله دیگ 

نرماله ولی برا سن من زیاده، حتی پدرشوهرم که مریضی قلب داره 81بود ،بقیه هم که گرفتن اونجا همه بین 70-75بودن ، جاریم که  هفت ماهه بارداره گرفتش ،92بودش

وای برا من همش 120 کمترم نمیشه البته تو بارداریم ولی قبل بارداریم همون 90 بود کهاوایل بارداری اکو دادم چیزیم نبود البته قبلا تپش قلب داشتم . استرس نگیر ورزش کن اهنگای اروم گوش کن خوب میشی چیزی نیست 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
ورزش عالیه چون مال من از استرس هرچی ورزش کنی فکر وخیال نکنی بهترمیشه

استرس خاصی ندارم ،فقط تنبلم همیشه تو خونه ام ،

شما دکتر بهتون قرص داده ،یا سرخود میخورید،؟

مرسی عزیزم    

هیچیت نیست 😁 از من بدتر نیستی که خخخخ اون لحظه احتمالا یا صحبت کردی یا کار کردی یا استرس داشتی 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

منم تپش قلب دارم از بچگی . مشکلی ندارما فقط ضربانم بالاس .باید کنترل ش کرد دیگه اینطوری یعنی خیلز ازش کار کشده میشه قلب از خودت ده سال بزرگتر میشه از نظر سنی و کهولت 

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘