2777
2789
عنوان

لاک زدن در حاملگی😍

3998 بازدید | 21 پست

خانوما بنظرتون من که باردارم لاک بزنم برای بچه ضرر داره؟

اینترنت قطعه نمیشه سرچ کنم 

لطفا تجربیاتتونو باهام در میون بذارین

عاشف لاکم از اول حاملگی لاک نزدم 

هوس لاک کردم☹

ارزو میکنم تمام اونایی که نینی میخوان نینی دار بشن و یک نینی سالم و خوشگل بدنیا بیارن 😍❤🤲             

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مواد شيمياييش از ناخن جذب ميشه حكم همون رنگ روي مو رو داره

☹اگر بزنم یکشاعته پاک کنم بازم خطراتشو میذاره؟

ارزو میکنم تمام اونایی که نینی میخوان نینی دار بشن و یک نینی سالم و خوشگل بدنیا بیارن 😍❤🤲             

منكه لاك و رنگ رو تعطيل كردم

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

بهتره نزنی. حلال لاک بوتیل استات هست که خیلی حلال قوی و مضری هست. من خودم تو بارداری کرم مرطوب کننده هم نزدم. البته من چون یمی خوندم، یه کم از مواد شیمیایی فراریم! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
اره لاک نزن رژ زیاد نزن

ارایش اصلا نمیکنم مگه مجلس باشه رفتم رژ گیاهی گرفتم ازونا میزنم

اوه اوه زنعمویه من حامله بود کلا عادتشه همیشه ناخناش کاشته باشه بچش کاری نشد خداروشکر 

اون زنعمویه دیگمم همیشه ناخناش کاشته همیشه ارایش داره داره اقدام هم میکنه واسه بارداری🤦‍♀️

نباید بزنی چون ی وقت خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد توبارداری از طریق ناخن متوجه میشن

جدا؟

نمیدونستم اصلا

منكه لاك و رنگ رو تعطيل كردم

میدونی تو اولاشه بعدش اگر یکمی بگذره دلت تنوع میخواد