2777
2789

آقای مخاطب سلام.

نامه های برقی من دارد دست به دست می چرخد. شاید به دست خودت هم رسیده باشد بی آنکه بدانی مخاطب خود تو هستی. این روزها حال عجیبی دارم. از اینکه بگویم دوستت دارم کمتر میترسم. این روزها تو در من، بیشتر از خود منی.

تمام فکر و ذکرم شده است یک مرد یقه اسکی پوش! همیشه همین سبک لباس پوشیدن را داری، می‌دانم اگر گرمایی نبودی زیر تیرهای خورشید تابستان هم یقه اسکی می‌پوشیدی. هرچند توی تابستان هم خیلی معقولانه لباس میپوشی. یقه تیشرت هایت همیشه بسته است نه مثل همسن و سال های امروزی ات که انگار نوزادشان گریه می‌کند و میخواهند بچه را شیر بدهند. اصلا همین کمال پسر سوپری محل، یک طوری تیشرت میپوشد که انگار می‌خواهد بگوید ببینید منم روی سینه ام چمنزار دارم. شاید الان با خودت بگویی دخترک سبک، خب تو به چمنزار فلان جای کسی نگاه نکن! بله، درست می‌گویید اما وقتی می ایستم رو به رویش و می‌خواهم چیزی بخرم ناخودآگاه میبینم. چشم است دیگر، برای دیدن است دیگر! ولی در هرصورت حق با شماست. همیشه و هرزمان حق با شماست. حتی اگر با شما نباشد ما حق را به شما و آن چشمهای لعنتی تان میدهیم.

داشتم میگفتم؛ لباس پوشیدن هایت را دوست دارم. رنگ لباس هایت را بیشتر دوست دارم. هیچوقت توجه نکرده بودم رنگ خردلی چقدر می‌تواند برای یک مرد 180 سانتی جذاب باشد. مخصوصا اگر موهایش کمی هم بلند باشد. مخصوصا اگر شبیه به تو هم باشد.

من هر چیز شبیه به تو را دوست دارم. من هرچیزی که تورا به یادم بیاورد دوست دارم. آخ که من چقدر شما را دوست دارم. حیف فقط میتوانم بنشینم و دوستت داشته باشم و آرزویت بکنم. من کاری از دستم نمی آید ولی تو میتوانی. ای که دستت میرسد کاری بکن!!

شاید در نظر تو، من هنوز دختر بچه ای هستم که هرروز اسباب بازی هایش را توی سبد می‌ریخت و هلک و هلک پله ها را پایین می آمد تا با مائده بازی کند. بله آنموقع ها بچه بودم ولی با تمام بچگی ام همیشه تو را یک جور خاص دوست داشتم. آن سالها تو تازه ترم اولی بودی و احتمالا سال بالایی ها همچنان ترمکی صدایت می‌کردند. می آمدی خانه و از وسط بساط ما که وسایل آشپزخانه ی پلاستیکی بود رد میشدی و صدای جیغ و داد مائده را در می آوردی. اما اگر کمی بیشتر فکر کنی، میبینی همان سال ها هم من جیغ نمیزدم و گریه نمیکردم. خیلی آرام وسایلم را کنار میکشیدم که جلوی راهت نباشد.

راستش دوست داشتم مثل گذشته ها بتوانم سخاوتمند باشم و دلم را از سر راهت کنار بکشم اما جدا نمیتوانم. افسار دلم دست خودم نیست.

یاد سال قبل افتادم که جلوی درتان با مائده حرف میزدیم، مائده با آن ناخن های کاشته شده اش به بازویم چنگ انداخت. من با صدا و لحن بچگانه ی چندش آوری گفتم  « بیجور خانوم مگه از وحشی اومدی؟» همان لحظه تو را دیدم که از پله ها بالا آمدی و با صورتی که تماما میخندید به خواهرت گفتی  « بیجور خانمِ از وحشی آمده، بزار رد بشم»

حالا دل من هم از وحشی آمده. حرف حالی اش نمیشود. دائما تو را آرزو میکند. دائما یک جمله ی کلیشه ای می آید نوک زبانم که بگویم.

"تورو آرزو کنم، برآورده شدن بلدی؟؟"

اما سعی می کنم شبیه به آدم های دیگر حرف نزنم چون آدمهای دیگر به اندازه کافی زیاد هستند و نیازی نیست من شبیه آنها شوم. برای همین گشته ام یک شعر پیدا کرده ام که نامه ام را با آن تمام کنم.

پیوسته آرزو کنمت بلکه آرزو

از شرمِ ناتوانی خود جان به سر شود.

دوست دارت نبات

نون#  

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

با دنبال کردن نون# بقیه نامه هامو خواهید دید❤️✨

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جریان این متنا چیه هر روز میزاری؟  طولانیه حوصله میخواد بخونیشون

اگه اذیتتون میکنه یا حوصله ندارید، خب نخونید❤️✨

چه زیبا و تاثیر گذار😍😍

ممنونم ❤️ ✨ 

اينا واقعيه؟ خودت نوشتى؟

بله خودم مینویسم❤️

آه... از این دنیا ک اوج نامردیه بیزارم😢

بستگی به چشمای ما دارن که دنیا رو چطور ببینیم. 

دنیا قشنگه، آدماش گاهی نامردن فقط. 

ولی این چیزی از قشنگی دنیامون کم نمیکنه. ✨❤️

خیلی خوب بودگلم😍

ممنونم دوست خوبم ❤️✨

خيلى زيبا و غم انگيز❤️ ولى چرا براى خودش نميفرستى راحت بشي؟!

چون اینا نامه های برقی هستن و نویسنده یه دختر جا مونده از دهه های قبلی با کلی حجب و حیای دخترونه ست. 

@چمنگل

@امیرکیامامان

@آریل1راسل

@بانوهزاره

@مامانsepehr