2777
2789
عنوان

از چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 28 پست
ععععع   پس چکار کنم میخوام پاک بشن

باید هرروز ب۶ نی نی یار لینک بدی برات روزی یکیو حذف کنه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
میتونه بخاطره کمبودکلسیم یاویتامین باشه بهتره یه چکاپ بدی

شما نمی دونید از قارچ باشه یا نه ؟؟

من تازگیا فوبیای بیماری قارچی گرفتم اعصابم خورده سرش

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ععععع   پس چکار کنم میخوام پاک بشن

امضات قشنگ بود 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
آزمایش بدی مشخص میشه یا کلسیمت کمه یا روی بدنت منم قبلا بود قرص کلسیم خوردم با ویتامین دی خوب شد

روی که دارم قرصش رو میخورم

امروز برم ازمایش کامل بنویسه 

خسته شدم اینقدر دکتر رفتم 😓

گز گز دست هم میتونه به خاطر کمبود روی باشه؟

وای سوال هام زیاد شد  معذرت میخوام تاپیک نی نی یارو از کجا پیدا کنم🤔

خواهش میکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3298910/لینک-حذف-پست-و-تاپیک-درخواستی-کاربران?postId=117218142

اینه

از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۱ تا ۴ پاک میکنه این وسط یه ساعتم میره واسه ناهارو اینا بقیه‌ی زمان ها قفله

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
دست گلت درد نکنه  خیلی مهربونی😘😘😘

فدات شم.اینو تاپیکو واسه خودت ذخیره کن هرروز برو یه لینکتو بذار حذف کنن‌البته امروز و فردا قفله

روی که دارم قرصش رو میخورم امروز برم ازمایش کامل بنویسه  خسته شدم اینقدر دکتر رفتم 😓 گز گز ...

بله گزگز میتونه کمبود ویتامین دی هم باشه ، کلا زنای ایرانی کمبود همه ویتامینارودارن 

به گمانم گم شده ام ، دراین هیاهوی بی پایان