بچه ها من زیر ناخنم یه خط سفید افتاده تو همه ناخن هام عادیه یانه؟؟اینکه انتهای ناخنم کنار پوست تیکه های سفید داره؟؟
به خاطر کمبود ویتامینه یا بیماری و قارچ اینا؟؟؟
دقیقا تو محدوده قرمز رنگ خط سفیده
تو دو تا انگشت دیگه تا حدودی معلومه
عکس پست بعدی
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
میتونه بخاطره کمبودکلسیم یاویتامین باشه بهتره یه چکاپ بدی
شما نمی دونید از قارچ باشه یا نه ؟؟
من تازگیا فوبیای بیماری قارچی گرفتم اعصابم خورده سرش
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آزمایش بدی مشخص میشه یا کلسیمت کمه یا روی بدنت منم قبلا بود قرص کلسیم خوردم با ویتامین دی خوب شد
روی که دارم قرصش رو میخورم
امروز برم ازمایش کامل بنویسه
خسته شدم اینقدر دکتر رفتم 😓
گز گز دست هم میتونه به خاطر کمبود روی باشه؟