بله من فامیل هستم با همسرم از چند طرف.. انشاالله هیچ مشکلی نداری ولی همه غربالگری و آنومالی را کامل انجام بده... من دخترم الحمدالله سالمه و ضریب هوشی بسیار بالایی داره الان حدود ۴ سالشه... راستی برای آزمایش ژنتیک کجا رفتین و هزینش چقد شد؟
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادخترعموپسرعموییم دیگ هیچ نسبتی نداریم پدرومادرامونم فامیل نیستن.خیلی نگرانم.ما سال 95انجام دادیم م ...
نگران نباش عزیزم... به جای نگرانی قرآن بخون دلت آروم بشه...۴۰ روز دعای توسل بخون ... من مامان و بابام پسرخاله دختر خاله هستن خودم و شوهرمم از چندین طرف فامیل بودیم... خدا را شکر دخترم سالمه و الان در حال اقدام برای دومی هستیم
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔