2777
2789

خانما تو چند هفته زایمان کردین؟؟ امپول بتا زده بودین یا نه؟نی نی رفت دستگاه؟؟ من مشکوک به زودرسم امپول بتا رو زدم خیلی میترسم دنیا بیاد و مشکلی براش پیش بیاد،،اونایی که مشکوک به زود رس بودین چند هفته زایمان کردین؟؟:

خدایا برای همه نعمت هایی که بدون چشم داشت و توقع به من دادی ازت ممنونم...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته 35

آمپول زده بودم

دوقلو بودند یک قلش رفت تو دستگاه به خاطر وزن کمش 1800 بود

بارداری اولم هم هفته 35

آمپول نزده بودم

بچه هم هیچ مشکلی نداشت

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
پسرم توقف رشد داشت .هفته 36 دنیا اومد.با وزن 2100 .شکر خدا دستگاه هم نرفت .امپول بتا هم زده بودم

نی نی منم الان 2100 وزن داره امپولو زدم بنظرت اگه دنیا بیاد دستگاه میره؟؟؟

هفته 35 آمپول زده بودم دوقلو بودند یک قلش رفت تو دستگاه به خاطر وزن کمش 1800 بود بارداری اولم هم ...

راسته میگن از 35 به بعد دنیا بیاد مشکلی نداره؟؟؟خیلی نگرانم

من چهارماه پیش هفته ۳۴زایمان کردم , یهعصر بتا زدم شب سزارین شدم , شصت ساعت دستگاه و چهارروز بخش نوزادان , الحمدلله الان بچم خوبه مشکلی نداره  , دکتره این ماه تشخیص نداد پره ترمه ازرو سابقه اش خوند فهمید , خلاصه هرچی نگرانی و استرس و عذاب وجدانه همه اش اضافیه , بازم خداروشکر

تو هفته ۳۵ زایمان کردم.تو دستگاه بود چند روز.قبلش هم آمپول رو زده بودم.

چرا رفت داخل دستگاه؟؟ یعنی امپول تاثیر نداشت؟؟

من چهارماه پیش هفته ۳۴زایمان کردم , یهعصر بتا زدم شب سزارین شدم , شصت ساعت دستگاه و چهارروز بخش نوزا ...

بازم خداروشکر 

وزنش چند بود عزیزم ؟: خیلی ریز بود؟؟ 

دو کیلو و صد.گرم 

اره ولی سریع وزن اضاف میکنن نگران مباش 

ی پودری هست مث شیرخشکه با شیر خودت قاطی میکنی میدی بخوره مخصوص نوزاد زودرس هستش 

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐