2777
2789
عنوان

پیشنهادتون واس بچه دوم چیه..چ فاصله سنی خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ک ی مادر جوون باشی خیلیم خوبه😊😍

بنظرم وقتشه فاصله زیاد خوب نیس بچه ها تفاهم ندارن فاصله زیاده هم خودتمم دگ ی بچه داری اینم بیار دگ فاصلش بامامانشم زیاد نباشه

دوستان واس رسیدن ب عشقم صلوات میفرسین اخ خیلی دوسش دارم ینی میش بهش برسم خیلی وقته تو انتظاریم
امشب قمر در عقرب هست اقدام نکنیااتا

نه نه نگرانم نباش...امشب تو فاز لنگ بالا دادن نیستم میخوام بزنم له کنم اعضای خانوادرو🤣

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام
بنظرم وقتشه فاصله زیاد خوب نیس بچه ها تفاهم ندارن فاصله زیاده هم خودتمم دگ ی بچه داری اینم بیار دگ ف ...

اره دیگ...میگم یا از اول نباید بیاری یا پشت سر هم بیاری

نه نه نگرانم نباش...امشب تو فاز لنگ بالا دادن نیستم میخوام بزنم له کنم اعضای خانوادرو🤣

چه دلتم میخواست😂😐

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

من دقیقا بچه اول سن بچه شما بود که دومی رو اوردم دیگه 9ماه هم توشکمه تا وقتی دنیا بیاد و چهل روز تا 3ماه بی خوابیاش هم تموم بشه اونم چهار سالش تموم شده

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
من دقیقا بچه اول سن بچه شما بود که دومی رو اوردم دیگه 9ماه هم توشکمه تا وقتی دنیا بیاد و چهل روز تا ...

اوه اوه ...یاد اوری اوایل بچه داری ادمو عذاب میده...مخصوصا اون نق بزنه این یکی هم پاشه زر زر کنه🤣🤣