2777
2789

سلام.خیلی ناراحتم.روز تولدش گوش چپ و راستش اوکی بود تو بیمارستان انجام داده بودن.

واس شنوایی سنجی دخترم برای یک ماهگیش که رفتیم گوش سمت چپش اوکی بود و اما گوش سمت راست جواب نداد.الانم سه ماهشه بازم راستش جواب نداد

گفتن شاید بحاطر رفلاکسع که شیر برمیگرده میره تو مجرای گوش میانی و عصب اونجا جواب نمیده به دستگاه. 

کسی براش پیش اومد اینجوری یا خیر.دلم داره میترکه از غصه

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
خانمی شنوایی بچتون چی شد ؟منم‌درگیرم 

عزیزم .گفتن تا شش ماهکی صبر کنین رفلاکسش درمان شد برین تکرار کنین.البته بچم به صدا و چیزای دیگه واکنش نشون میده.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مشکلتون چیه

ای بی ار گرفتیم هر دو گوشش چهل دسیبل کاهش داشت ولی بیشتر عفونت رو نشون میداد بردیم تنپانومتری انجام دادیم دکتر گفت عفونت داره دو هفته دارو داد گفت بعد سه هفته بیار که یه هفته پیش بردیم خدارو صدهزار مرتبه شکر هردو گوشش جواب‌داد کامل سالم بود