2777
2789
عنوان

چه روز بدی بود😑

129 بازدید | 12 پست

یه دوستی دارم که با یه پسره حدود 4سال دوسته پسره خیلی اذیتش میکنه از یه طرف اونو میخواد از ی طرفم میره با بقیه ولی دوستم نمیتونه با کسی دوس بشه چون اون خیلی حساسه روش نمیزاره با کسی دوس بشه حالا رفته با یه دختره دوس شده امروز که رفتیم کافه اونا هم بودن دختره با دوستم دعواش شد دوستمو زد دوستمم رفت پی امای پسره رو نشون داد ک گفته من هنوزم دلم تورو میخواد با هر کی باشم دلم پیش توعه پی اماش مال یه ماه پیش بود یه هفته پیشم به دوستم گف من هنوز دلم باتوعه😑کات میکنم میام سمت تو ولی دوستم گف من تورو نمیخوام دیگه حالا جالبه امروز ک دوستم اینکارو کرد اومده با دوستم دعوا کرده که چرا رابطه مارو خراب کردی من رابطمو دوس دارم فلانی عشقمه دیگه سمتش نرو و اینجور چیزا دوستمو واقعا خورد کرد😔خیلی گریه کرد خیلی 

الان بنظر شما تقصیر کیه؟اینم بگم ک پسره ب دوستم گف نری پی امامو نشون اون بدی دوستمم گف باشه ب شرطی از من دور نگهش داری اونم گف باشه ولی سر حرفش نبود دو بار اون دختره با دوستم دعواش شد دیگه دوستم طاقت نیورد همه چیو گف

بال و پر دادن به بعضیا توهم پرواز میده^^😸✌

دوستت باید با اون عن آقا کتک کاری میکرد ن دختره

بعدشم کلا از زندگیش پرتش کنه بیرون 

چیزی ک زیاده پسر 

چرا خودشونو خوار و خفیف میکنن اخه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم برا دختران سرزمینم واقعاا😐

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

دوستت باید با اون عن آقا کتک کاری میکرد ن دختره بعدشم کلا از زندگیش پرتش کنه بیرون  چیزی ک زی ...

اتفاقا دوست من کاری ب دختره نداشت دختره سمت دوستم رف دوستمو زد دوستم کاری ب اون نداشت دوست من نزدیک یه ساله با اون کات کرده اون ولش نمیکنه دوست گف من دیگه تورو نمیخوام با یکی دیگه رل زدم اون ول نمیکنه سه هفته پیش رفتیم تو کافه اومده بود ب دوستم میگف تمومش میکنم میام با تو پسره نمیدونه دوستم با دوستشه وگرنه هیچی پسررو میکشه 

باید از همون لحظه که دید بهش خیانت کرده،ازش جدا میشد

ولش کرده 9ماهه کات کردن پسره ولش نمیکنه خودم میبینم پی اماشو رفتاراشو اون دوستمو ول نمیکنه

اخه چرا رفت دختر مردم زد مگه طرف شوهرش بود که بره گیس اون دختر بدبخت بکشه باید میرفت با خود پسر دع ...

عزیزم دختره دوستمو زد ن دوستم اونو

اتفاقا دوست من کاری ب دختره نداشت دختره سمت دوستم رف دوستمو زد دوستم کاری ب اون نداشت دوست من نزدیک ...

شمارشو عوض کنه جاهایی ک میدونین پاتوق یاروئه هم نرین

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
شمارشو عوض کنه جاهایی ک میدونین پاتوق یاروئه هم نرین

یه بار عوض کرد اون پیداش کرد 

خونشونو اخه بلده😑

دوستم خیلی اذییت میشه الان با یکی دیگس ولی اصلا نمیتونن برن بیرون چون اون بفهمه پسررو میکشه پسره دوستشه اخه

یه بار عوض کرد اون پیداش کرد  خونشونو اخه بلده😑 دوستم خیلی اذییت میشه الان با یکی دیگس ولی ا ...

تهدید پوچ میکنه هیچ غلطی نمیکنه