2777
2789

سلام خانوما

پسرم دقیقا از دیروز صبح سرماخورده.. 

علائمش هم سرفه ی خلطی ینی انگار سینه ش خلط داره

عطسه هم میکنه اما آبریزش نداره بعد عطسه ولی بینیش مشخصه گهگاهی کیپ میشه

تب نداره ماشالله سرحال هم هس

خود دیروز صبح بردمش متخصص توی بیمارستان گفت آنتی بیوتیک نمیدیم برا 3ماهه فقط قطره سدیم کلرید داد گف اگه تا یه هفته خوب نشد بیارش

میشه راهنماییم کنید تو این یه هفته چیکار کنم

یا بچه های خودتونو چطوری درمان کردید

ممنونم

خدایا ازت ممنونیم بخاطر زندگی زیبامون که با دادن هدیه قشنگت زیباترش کردی.. خدیابخاطر آرامش زندگیم چقدر شکرت کنم؟ ❤️

لطفا ببرش متخصص دیگه

چون اگه خلط باشه احتمالا عفونت هست و عفونت فقط با آنتی بیوتیک درمان میشه 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
لطفا ببرش متخصص دیگه چون اگه خلط باشه احتمالا عفونت هست و عفونت فقط با آنتی بیوتیک درمان میشه 

جدی؟ باشه ممنونم

خدایا ازت ممنونیم بخاطر زندگی زیبامون که با دادن هدیه قشنگت زیباترش کردی.. خدیابخاطر آرامش زندگیم چقدر شکرت کنم؟ ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟ باشه ممنونم

آره عزیزم 

اما اگه دکتر دیروزی معاینه کرده و گفته عفونت نداره که هیچ

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
آره عزیزم  اما اگه دکتر دیروزی معاینه کرده و گفته عفونت نداره که هیچ

نه دیروزم خس خس داشت و دقیقا همین علائم بودن ولی معاینه ش کرد گفت خوبه و دارو نداد گفت معمولا چند روزه خوب میشن اگه شدید شد بیارش چون آنتی بیوتیک خوب نیست بدم.. میخواستم بدونم شماها اینجور مواقع چیکار میکردید😞

نه دیروزم خس خس داشت و دقیقا همین علائم بودن ولی معاینه ش کرد گفت خوبه و دارو نداد گفت معمولا چند رو ...

خب پس نگران نباش 

اگه تب کرد دوباره ببرش دکتر

قطره رو استفاده کن و بیشتر شیر بده که دستشویی کنه زودتر خوب بشه 

خب پس نگران نباش  اگه تب کرد دوباره ببرش دکتر قطره رو استفاده کن و بیشتر شیر بده که دستشویی ک ...

ینی اگه دسشویی کنه براش خوبه؟ چه جالب

ینی اگه دسشویی کنه براش خوبه؟ چه جالب

ببین اگه ویروس باشه هر چقدر ادرار کنه به همون میزان از بدنش میاد بیرون و زودتر خوب میشه 

دیدی به بزرگا هم میگن مایعات زیاد بخور برای اینکه ادرار بیشتر بشه و زودتر دفع بشه

ببین اگه ویروس باشه هر چقدر ادرار کنه به همون میزان از بدنش میاد بیرون و زودتر خوب میشه  دیدی ...

اهان باشه مچکرم دوست خوبم

اهان باشه مچکرم دوست خوبم

خواهش میکنم 😊