2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه اتفاقاتی بینمون میفته رو تحت هیچ شرایطی هیچ کس غیر از خودمون نباید متوجه بشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
الان میان میگن زنی که خرج نداره ارج نداره    

وای چقد بدم میاد از این حرف... آخه یعنی چی؟؟؟ جاری منم همیشه میگه...ولی من قبول ندارم آخه زندگی خودمه اگه پس اندازی باشه خونه ای ماشینی چیزی خب مال خودمه دیگه... یعنی چی هی ولخرجی و چرت و پرت خریدن... اینجوری شوهرامون به هیچ جا نمیرسن.

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
تاثیری ک گلایه کردن میذاره رو رابطتتون  از اینا بدتره

خب گلایه نکنیم فقط بشینیم مادرشوهر هرچی دلش خواست بگه وفقط شنونده باشیم فک نمیکنی اینجوری هم آدم تا مدتی ظرفیت داره بعدش واقعا کم میاره؟؟؟

الان میان میگن زنی که خرج نداره ارج نداره    

افکار قدیمیه،باید ریختش دور

من کیف میکنم شوهرم واسه خرید یه چیزی اصرار میکنه من میگم نه،نمیخوام،بدتر میره بهترشو میخره

افکار قدیمیا همیشه هم خوب نیست

همدیگه رو درک کنیم تو هر شرایطی میشه ایده ال ترین رابطه

من همیشه گلایه میکنم اخه کفرمو درمیارن خو پس به اون نگم به کی بگم حرفاش رو دلم سنگینی میکنه از طرفی ...

سعی کن همیشه خودت جواب رفتار و حرف هرکی که ناراحتت میکنه رو محترمانه همون موقع بدی.اگه میخوای همسرت از مسایل آگاه شه بدون کینه با لحن خوب حالت اخباری مسایل رو لابلای حرفات براش تعریف کن. لحن ات گلایه نباشه چون همسرت که مقصر نیست بهش گلایه کنی فقط غیرمستقیم آگاهش کن که درجریان باشه

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
افکار قدیمیه،باید ریختش دور من کیف میکنم شوهرم واسه خرید یه چیزی اصرار میکنه من میگم نه،نمیخوام،بدت ...

دقیقا... من واقعا آدم کم خرجی هستم... شوهرم اینو میبینه و به چشمشه تا خونه خرید سه دونگشو زد به نامم... چند وقت پیش بهش گفتم دلم یه سنگ قیمتی میخواد که دورش طلا باشه واقعا اولین بار بود تو نه سال زندگیمون دلم چیز گرونی میخواست رفت برام خرید... اصلا اهل چرت و پرت خریدن نیستم و وادارش کردم وام سنگین بگیریم و خونه بخریم که اگر قبل گرونیا نخریده بودیم تا آخر عمر نمیتونستیم بخریم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
نه فقط برا شوهر داری برا همه چی هر درسی که گرفتید از هر لحظه زندگی

من توو خوابگاه یاد گرفتم واسه حریم خودم ارزش قائل باشم،چه فیزیکی چه روحی نذارم کسی به حریمم زیادی وارد شه.حدو حدودا رعایت شه حتی با دوست صمیمی.دیگه اینکه به کسی اعتماد نکنم.در حق کسی زیادی لطف نکنم چون بعد ی مدت فک میکنه وظیفمه.همچی به جا و به اندازه.اینکه از حق خودم دفاع کنم چون اگه حقتو نگیری و به بقیه نفهمونی که حقت چیه اونوقت اونام واست ارزش قائل نمیشن

همچی رک و پوست کنده در عین احترام

خب گلایه نکنیم فقط بشینیم مادرشوهر هرچی دلش خواست بگه وفقط شنونده باشیم فک نمیکنی اینجوری هم آدم تا ...

من اینو تجربه کردم اصلا بدگویی یا گلایه نکنید اثر داره ولی توی کوتاه مدت شاید خوب باشه در بلند مدت به ضررتون تموم میشه.