2777
2789

من برای اولین بار توی عمرم یه عروسی دعوت شدم

تا حالا لباس مجلسی هم نداشتم

خانوادمم کلا جورین ک واسه اینجور مراسما اصلا خرج نمیکنن

الان من میخوام یه لباس مجلسی بدوزم جنگ اعصاب را ه افتاده

همش میگن چ خبره مگه ما کی هستیم ک اینهمه پول خرج کنی برای لباس یهویی هم میزنن زیرش ک اصلا کی بهت اجازه میده بری عروسی😔

آیا من حق ندارم حتی یه لباس مجلسی هم داشته باشم؟؟ بخدا اون مدلیم ک انتخاب کردم اصلا گرون نیس

الانم با دوستم با کلی ذوق برنامه ریختیم ک خودمون آرایش کنیم و فقط واسه موهامون بریم آرایشگاه اما همش میترسم بزنن زیر همه چیزو اجازه ندن

پول آرایشگاه رو خودم میخوام بدم ولی اگه بفهمن دعوا راه میوفته

چرا منه بدبخت یه آرایشگاه ساده هم نمیتونم برم؟؟

همش حس عذاب وجدان بهم منتقل میکنن ک اینکارا چیه و خیلی زشته تو خانواده ما و قبیحه

با این حرفاشون حس کثیف بودن بهم دست میده

شما بگین من چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب  نداره  عزیزم  , صبر  کن  همه چی درست میشه  انشالا  نمیتونی & ...

خیلی دوس دارم برم خانوادمم خیلی اصرار میکنن ولی هم آدم اجتماعی نیستم( کلا چون همش تو خونه بودم یه حرف زدن عادیم بلد نیستم) هم از محیط جدید میترسم ک مبادا سوتی بدم آبروم بره

خیلی دوس دارم برم خانوادمم خیلی اصرار میکنن ولی هم آدم اجتماعی نیستم( کلا چون همش تو خونه بودم یه حر ...

ترسو کنار بزار وگرنه به هیچ جایی نمیرسی مخصوصا که عقایدت با خانوادت متفاوته باید بیشتر تلاش کنی منم اولش حتی برای یه صحبت تلفنی سختم بود و کلی خجالت میکشیدم خیلی روی خودم کار کردم الان هشت تا مرد زیر دستم کار میکنن و مدیریتشون میکنم