2777
2789
استارتر عزيز ما گربه داريم اما بچه نداريم. گربه مثل سگ تربيت پذير و فرمانبردار نيست و اصولاً مهر و م ...

من با پرشین زیاد حسه گربه نمیگیرم😂گربه باید شیطون باشه انقد باهاش بازی کنم و بدوعه تا دلم خنک بشه

انقد شیطونی کنه و هی فشارش بدمممم تا دلم خنک بشه

اونا که عالیننن ، فقط خیلیییی شیطونن ، 😍😍 من که عاشق هرچی موجودم که چارپا باشه🤣 از موش ...

واااای منم😍😍😍😍😍😍😍😍و متاسفانه فقط از سوسک میترسم😑😑😑

چند سال پیش توی باغ وحش بابلسر یه بچه شیر ناز کردم...هنوووز شبا خابشو میبینم از بسسسس ک برام حس قشنگی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزيز ما گربه داريم اما بچه نداريم. گربه مثل سگ تربيت پذير و فرمانبردار نيست و اصولاً مهر و م ...

منظورم از بى آزار اين نيست كه آزار خاصى ميرسونن گربه هاى معمولى، اما خيلى شيطون تر  و نترس تر هستن. پرشين يه جورايى حالتاى كينگ بودن داره و مغروره ولى معموليا يه كم شيطون و خرابكار تشريف دارن

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود

دو ساله الان گربه دارم😅 اسکاتیش دارم ،اینا هم خیلی خیلی اروم و بی آزارن ،میخوایم باهم باردار شیم🤣🤣🤣

فقط یکم ترس دارم که ندانسته بهم آسیب نزنن

ما بچگی تو حیاط خلوت خونمون چند تا گربه بودن که بهشون می‌رسیدیم و همون جا بچه دارم شدن اما گربه ها باعث سقط نی نی مامانم شد، برا همین ما خانوادگی از گربه بدمون میاد و بهش با دید قاتل نگاه می‌کنیم، مامانم هنوزم پوستشون درگیر بیماری انگل گربس 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
واااای منم😍😍😍😍😍😍😍😍و متاسفانه فقط از سوسک میترسم😑😑😑 چند سال پیش توی باغ وحش بابلسر یه بچه ...

وااااااای آرهههه خیلییی حس خوبیهههه 😍😍😍 چه خوب که اجازه دادن☺️☺️☺️☺️

من با پرشین زیاد حسه گربه نمیگیرم😂گربه باید شیطون باشه انقد باهاش بازی کنم و بدوعه تا دلم خنک بشه ...

دقيقاً منم مثل شما فكر ميكنم اتفاقاً البته جدا از قسمت فشردنش😅

ولى الان اگه مبلهاى نازنين مارو ببينين چه به روزشون اومده حالتون بد ميشه. تازه كاور هم كشيديم. ولى خب شيطنتشون هم خودش كلى سرگرم كنندست و لذتبخش

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود
اینشو نمیدونم واقعا....ولی اصلا بد ب دلت راه نده من خودم مطمعنم از چیزی ک بهش عشق بدی و عشق بگیری ه ...

الهی بگردم... 🙁 نمیتونی الان گربه بگیری ...؟ همیشه اولش مقاومت میکنن ولی بعدش عاشقش میشن😊

آره من خودم عاشقشونم ، فقط ازون جهت نگران بودم که ندانسته مثل دوتا بچه کوچیک بهم آسیب بزنن

اين داستان موى گربه و.... همشون از لحاظ علمى رد شده و واقعيت نداره

بله دقیقا 👍👍👍👍

یعنی تو اینستا یه روز در میون راجع بهش استوری میذارم.که.بفهمن ملت و این خرافه از بین بره !!

دقيقاً منم مثل شما فكر ميكنم اتفاقاً البته جدا از قسمت فشردنش😅 ولى الان اگه مبلهاى نازنين مارو ببي ...

عه فشارش ک خیلی خوبه😂

بلللله مبل...پرده...اینا رو داغون میکنن😅گربه های خاهرم از پرده های نازنینش میرفتن بالا....

الهی بگردم... 🙁 نمیتونی الان گربه بگیری ...؟ همیشه اولش مقاومت میکنن ولی بعدش عاشقش میشن😊 آره من ...

نهههه نمیتونم....خونه مادرشوهرمم...اینم وسواس داره😑😑😑😑😑

الهی بگردم... 🙁 نمیتونی الان گربه بگیری ...؟ همیشه اولش مقاومت میکنن ولی بعدش عاشقش میشن😊 آره من ...

انشالله ک آسیب نمیزنن....اتفاقن کلی هم پیشه خدا میگن این آدمه خوبیه😍مواظبش باش