2777
2789
نه عزیزم..قاب عکس دخترم بود شکسته بود چسبوندمش

چه عالی که از وسیله بی استفاده یه اثر هنری خلق کردی من بودم میزاشتم دم در 😅😶 دستت طلا🥰

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی قشنگه به به  انقد از مروارید خوشم میاد

فلیسیطی دختر خوبی بود

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
آفرین هنرمند  قاب دورشم خودت درست کردی؟

فقط امضات    

من رمز خوشبختی واقعی را چشیده ام، باید حال را دریابی، نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری و فکر آینده باشی. باید قدر لحظاتی را که در اختیار داری بدانی( جروشا ابوت )
ممنونم....ازینا درست کنم فروش داره...البته نه به این شلوغی خلوت تر

ببین حالا که هنرمندی تو نت سرچ کن اگه برای فروش خواستی درست کنی با یه سری چیزای دیگه قاطیش کن جذاب تر شه مثلا فقط گل نباشه البته شلوغی نباشه ها 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
فقط امضات      

😀😁

ببین حالا که هنرمندی تو نت سرچ کن اگه برای فروش خواستی درست کنی با یه سری چیزای دیگه قاطیش کن جذاب ت ...

آره حتما همی الان ذهنم پرازایده ست...چندتاگلدون کوچولو دارم ...پروانه وشمع و...اووووووه

آره حتما همی الان ذهنم پرازایده ست...چندتاگلدون کوچولو دارم ...پروانه وشمع و...اووووووه

عالی میشه👌 موفق باشی 

شماباشین میخرین خصوصاواسه عید

اگه خوشگل و گوگولی باشه حتما 

آره دوسالپیش درست کردم واسه گلدون یه دوسالی ازدکورخونه برداشتم الانم هنرم اینجوری زدبیرون   &nb ...

عالیه. ادامه بدین. من یه کوسن دارم که روش از این گلها چسبوندن. تا دیدم فهمیدم . خیلی خوشگله . مال من گلهای ژرورا و شکوفه و بنفشه است. 

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
گل کریستال روی کوسن؟؟؟؟

بله عزیزم. چسبونده بود روش 

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه