2777
2789
عنوان

اختلال دو قطبی

2048 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها ، کسی از شما اختلال دو قطبی داره و باردار شده ؟؟؟ یا بچه داره ؟؟؟

من این مشکل رو دارم دارو مصرف میکنم و دائم پیش روان شناس میرم ، همه چیز کنترل شده اما بازم میترسم اقدام کنم برای بارداری🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی تشخیص دوقطبی بوده؟

به این موضوع هم فکر کردید که اختلال دوقطبی از طریق ژن منتقل میشه

یعنی احتمال اینکه فرزندتون هم اختلال رو داشته باشه کم نیست

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
لاموتریژین 100

خودت متوجه میشی تغییر خلقت رو؟؟ببخشید ولی بعضی پزشکها به افسردگی هم برچسب دوقطبی میزنن

اخه اختلال دو‌قطبی نوسان خلق توی کمتر از یک ساعت هست وگرنه دوره ای همه ی ما تغییر خلق داریم

اگه تشخیص درست باشه بهتر هست خودتون رو درمان کنید اول،اخه بارداری و زایمان خودش هم افسردگی میاره

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
مطمئنی تشخیص دوقطبی بوده؟ به این موضوع هم فکر کردید که اختلال دوقطبی از طریق ژن منتقل میشه یعنی ...

آره دیگه واسه همین موضوع ژن میترسم ! الان که دارو میخورم نوسان خلقم خیلی کم شده

من از بچگی عاشق بارداری و بچه داشتن بودم ، الان چند روزه فهمیدم از طریق ژن منتقل میشه و به شدت حالم بده..

آره دیگه واسه همین موضوع ژن میترسم ! الان که دارو میخورم نوسان خلقم خیلی کم شده من از بچگی عاشق بار ...

حق داری

انتخاب سختی هست...

نظر همسرتون چیه؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
خودت متوجه میشی تغییر خلقت رو؟؟ببخشید ولی بعضی پزشکها به افسردگی هم برچسب دوقطبی میزنن اخه اختلال د ...

آره متوجه میشم اما دائم سعی میکنم کنترلش کنم ، مشکل اینجاست که اختلال دو قطبی فقط کنترل میشه ، هنوز در دنیا راه درمانش پیدا نشده و از طریق ژن هم منتقل میشه...