میخوام باهاتون درد دل کنم..من چندسال با همسرم دوست بودم خانواده ها هم میدونستن سر یه جریانی که من خودم مقصرش بودم با همسرم قبل ازدواج بحثمون شد و یه زد و خوردی اتفاق افتاد الان که ازدواج کردیم و ۶ سال ازون روز میگذره دیگه اتفاق نیفتاده اما مامانم ولم نمیکنه همش تو سری میزنه میگه تو ازش میترسی میزندت تو خونتون...در صورتی که همسرم هیچوقت دیگه اونکارو تکرار نکرد و بابتش پشیمونه و خوبیم با هم خیلی..حتی با رفتارای بد خانوادم میسازه بخاطر من.....نمیدونم دیگه چکار کنم....امروزم با مامانم بحثم شد سر اینکه چرا دیشب به شوهرت پیش همه نگفتی شلوارت کثیفه(شوهرم مهندس مکانیکه تعمیرگاه داره)نشین رو مبل ما.......میگه تو میترسی بزندت بهش چیزی نمیگی....
تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دلم برای همسرت سوخت. یعضی مادرا چطوری میتونن اینقد بی زحم باشن.نزار همسرتو بی ارزش کنن
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
انقد بغض کردم بهش گفتم تو همیشه بخاطر اون موضوع فک میکنی شوهر من ادم وحشیه و دوسم نداره پس من چطور باهاش زندگی میکنم..بهم میگه تو داری تحمل میکنی شوهرتو...اما اینجوری نیس من دوسش دارم اونم همینطور......
تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
عزیزم منم هفته ای ی روز میام خونه مامانم بچم کوچکه هی میگه امشب بخوابه ها بخوابونش یا دارم بچه شیر میدم نمیره جا بندازه بچرو ببرم یا صبح صبحونه خوردیم رفتم جای بچمو جمع کنم واسه خودش فقط چایی ریخته بود ولی خالم که میره خونه مامانبزرگم مادربزرگم پابه پای خالم با بچش بیداره ولی مامان من ...
واقعا خسته شدم..همسرم هرکاری ازش بربیاد برای خانوادم میکنه باهاشون با احترامه همیشه......
زندگی آدم خوبم باشه ها همین مادرها باز گیر میدن... ما هم سر دخالت و بط احترامی مادرم با شوهرم ک بحثم شد دوسال قهرین... البته من با پدرو مادر حرف میزنم ولی شوهرم نه