2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووه نترسیده حرفم زدن باهاش

اره, داداشم میگفت دوستم داداش سوره اش رو میخوند که ظاهر شه.بعد یهو داداشم نیگا به روبروش میکنه میبینه یه چی سفید داره نزدیک میشه, میگفت زبونم بسته شده بود نمیتونسم اصن حرف بزنم و به بچه ها بگم.نزدیک تر شد, بهش گفتم اگه اینجایی بیا این پلاستیک و بردار, میگفت از بغل دستم رد شد ورش داشت, همه الفرار

من خودم از همه تنها ترم ولی خدایی خاله شوهرم قسم میخوره چندبار دیده خیلی نماز میخونه ولی هرچی بیشتر قران میخونه و نماز بیشتر اذیتش میکنن یبار ک میگ پشت پرده واستاده بود همینطوری نگاش میکرده خاله ام داشته قران میخونده میگ هرچی با صدای بلند تر قران میخونده میخاسته پرده رو بزنه کنار اخر از ترس قش میکنه

خداييش نتركونيد اين تاپيكو هرشب يه عده ميريزن ميتركونن اه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

دو بار تو واقعیت دیدم چند بار هم بین خواب و بیداری 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

به روزرسانيم سوخت

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
من خودم از همه تنها ترم ولی خدایی خاله شوهرم قسم میخوره چندبار دیده خیلی نماز میخونه ولی هرچی بیشتر ...

نماز شب میخونه؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
تعریف کن من خیلی علاقه دارم بدونم بعد بترسم مث سگ پشیمون شم

منم ميترسم عين سگ

بعد خيره خيره واميستم هى بروزرسانى ميزنم و اطرافمو نگاه ميكنم نياد سراغم😂

تعریف کن من خیلی علاقه دارم بدونم بعد بترسم مث سگ پشیمون شم

دور از جونت .

الن خوابم میاد حال ندارم تعریف کنم .😃

من پدرم راننده ی جاده ی میگ یه قسپت همه میدونن جن داره واینمیستیم خوابش میگیره مجبوری وایمیسته چایی میریزه بخوره قشنگ جن کنار دستش نشسته یوده  میگ کامل میدیدمش ولی اصلا مستقیم نگاش نکردم چاییمو خوردم رفتم رو تحت پتو رو کشیدم رو سرم میگ اومد بالا سرم واستاد میگ چشمامو بستم خوابدیم بیدار شدم ده فراااار