2777
2789

بچه ها من واقعا ازین کار خیلی بدم میومد حس میکردم خیییلی حرکت چیپ و ضایعی هست .

الانم ی خورده واستون توضیح میدم اخر سر ازتون راهنمایی میخام . واقعا بعضیاتون خیلی خوب راهنمایی میکنید . 

ولی چند وقت پیش چند روز با شوهرم قهر بودیم دیدم ب یکی ازین زنای خراب تو اینستا پیام داده ک میشه شمارتون رو داشته باشم . 

من چون پسورد اینستای شوهرمو دارم میرم تو اکانتش و میبینم ب کیا دایرکت داده .

بعد خودم ب اسم اون زنه ی پیج درست کردم رفتم باهاش حرف زدم گفتم ک این پیج شخصیمه و اون پیجی ک دایرکت دادی بهم اونجا ب هیشکی جواب نمیدم .

بعد حرف زدیم خلاصه ۲ روز شد ک ب اسم اون زن باهاش حرف میزدم و شوهرمم هی میگفت بیا ببینمت  یا زنگ بزن یا صدا بفرست فلان و ازین حرفا ولی من هی میپیچوندمش فقط بهش پیام میدادم چنتایی هم ازون زن عکس پیدا کردم براش میفرستادم . تا اینکه خیلی اصرار میکرد میگفت زنگ بزن . منم گفتم شرایط من اینه اول باید مبلغ ۳۰۰ تومن برام واریز کنی تا من بهت شمارمو بدم بعد باهم قرار میزاریم صیغه میخونیم و یک ماهه و فلانو ازین داستانا بقیه پولم تو این یک ماه بهم بده . شوهرمم گفت ن پول نمیدم اول باید ببینمت .

بعد دیگه پیام نداد و فحش داد گفت هرکی ب تو دست میزنه از سگ کمتره و فلان و این حرفا . 

ما دوساله ازدواج کردیم . ازدواجمونم سنتی بود و اوایل دیوانه وار عاشق هم شدیم . همین ک اومدیم زیر یک سقف هی روز ب روز همه چی کمرنگ تر شد . من تهران زندگی میکنم خانوادم ی شهر دیگن . اینجا نزدیک مادرشوهرم ایناییم . همسرم بیش از حد دهن بین خانوادشه مادرشم ازین گرگ های باران دیدس خیلی بلده خییییلی با سیاسته . همش میشینن زیر پاش حرف میزنن براش هی دخالت هی نظر بیجا . ازین نظر دیگه ظرفیتم پر شده دیگه انقد دخالت کردن و حرف زدن و تیکه کنایه متلک فلان دیگه الان بی حس شدم هیچیو نمیشنوم انگار یعنی اهمیتی برام نداره دیگه . خیلی با همسرم صحبت کردم بیش از حد غرق محبتش کردم یعنی ی کلمه حرف رو حرفش نمیاوردم هرچی میگفت حرف حرف اون بود ب خانوادش حتی خیلی محبت کردم . ولی هیچی جلو چشمش نیس . چشمش ک میفته ب ننه باباش اصن انگار منو فراموش میکنه همش باید دنبالش باشم همش باید یاداوری کنم ک منم هستم منم ببین ب من اهمیت بده . خستم کرده دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها دلخوشیم . تنها چیزی ک منو مجاب میکرد ک تحمل کنم پیش خودم میگفتم بابا هرچی هست عوضش وفاداره . چشمش ففط منو میبینه همین برام دنیا ارزش داره . ولی فهمیدم ک نعععع.... همین ی خصلتم نداره 

پارسال همین موقع ها خواهر شوهرم بخاطر خیانتی ک ب شوهرش کرد جدا شد و با دوسپسرش نامزد کرد .۳ ماه نامزد بود ک بعداز سه ماه پسره نخاستش دیگه از اونم جدا شد الان خونه باباشه . شوهر سابق خواهرشوهرم پسر عمه من میشه . 

ینی خواهرشوهرم ب پسر عمه من خیانت کرد و ازش جدا شد

از روزی ک اون جدا شد دیگه زندگی مام مث سابق نشد انقد این خاهر و مادر شوهرم حرف برا شوهرم میزدن . جالب اینجاس خیلی هم پررو تشریف دارن میگن اونا دختر مارو طلاق دادن هیچ کاری واسه دختر ما نکردن . دیگه نمیگن دختر ما خیانت کرده.

خب بعدش

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
ما دوساله ازدواج کردیم . ازدواجمونم سنتی بود و اوایل دیوانه وار عاشق هم شدیم . همین ک اومدیم زیر یک ...

همه پسرا عاشق مامانشون هستن هيچوقت نبايد شوهرت رو جوري باهاش برخورد كني كه بين تو و خانوادش يكي رو انتخاب كنه 

تنها دلخوشیم . تنها چیزی ک منو مجاب میکرد ک تحمل کنم پیش خودم میگفتم بابا هرچی هست عوضش وفاداره . چش ...

ببین سعی کن یه کاری کنی کمتر به اونا توجه کنه اگه نمیتونیم بهش پیشنهاد یه مشاوره رو بده شاید مشکلتون حل شه

منو لایک کنید

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
تنها دلخوشیم . تنها چیزی ک منو مجاب میکرد ک تحمل کنم پیش خودم میگفتم بابا هرچی هست عوضش وفاداره . چش ...

تو خودت به شخصه الان چون محبًت از جانب شوهرت نديدي احتمال اينكه به يكي ديگه نزديك بشي هست 

پس چرا شوهرت رو امتحان كردي؟؟

الان ی سالی هم میشه زندگیمون خیلی سرد شده . من خیلی تلاش کردم ک باز مث روزای اول بشه ولی شوهرم نمیخاد اگر هم بخاد خانوادش انقد زیر گوشش میخونن . ک تو خونه وحشیه رفتاراش . فقط با اونا خوبه . تو این دوساله من درسمو ول کردم کردم بخاطرش چون میگفت نمیخاد درس بخونی مدرکتو میخرم . اجازه نمیده تا سر کوچه تنها برم . انگار اسیر گرفته . از صب تک وتنها تو خونه عین غاز کور دخالت و اذیتای خانوادش. بد دهنیاش . عصبی بودنش . همه اینارو تحمل کردم گفتم اشکال نداره در عوض ادم وفاداریه . ولی وقتی میبینم اینجوریه . اومدیم و من خاستم ی هفته برم خونه پدرم بمونم تا برگردم خو پنجاه تا صیغه میکنه . بعدشم همش باید استرس داشته باشمو تو فکر ک خدایا الان کجاس با کیه و فلان و ازین حرفا . این ک نشد زندگی . بعدم از همه پیامایی ک بهم داد ب اسم اون زن رو از همشون عکس دارم . مطمئنم ک ب روش بیارم میزنه زیرش منم بدهکار میکنه

ببین سعی کن یه کاری کنی کمتر به اونا توجه کنه اگه نمیتونیم بهش پیشنهاد یه مشاوره رو بده شاید مشکلتون ...

ببین هرکاری ک فک کنی کردم . مشاوره هم‌ب هبچ عنوان نمیاد  دیگه ادامه دادن ب نظرم مث اینه ک هی دارم تو باتلاق دستو پا میزنم . ب خانوادمم هنوز نگفتم هیچکدوم از اینارو