2777
2789
عنوان

لطفا با پوزخند وارد نشوید

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهرحال اونم ی دختر فوق العاده بود، مطمئنا خاستگارای صدبرابر بهتر از من داشته، هرچی ک بود دستم ب آرزو ...

میتونم تا حدی این احساس ناکامی رو درک کنم. و البته که خ حق دارین. ناراحتین چون احساس می کنید احساساتتون نادیده گرفته شده یا تلاشتون بی نتیجه بوده‌ . ولی خب واقعیت های زندگی رو باید پذیرفت. رها شدن ترک شدن از دست دادن بخشی از زندگیه که تو رابطه های عاطفی زیاد پیش میاد. اما نگاهتون رو هم میتونید عوض کنید. به جای فکر به نرسیدن به عشقتون، به این فکر کنید چه احساس خوبی از عشق رو تجربه کردین احساسی که خیلی از ادما تا عمرشونم تجربه نمیکنن

به این فکر کنید که عشقتون باعث پیشرفت شما شد و شما هم الان اشتباه کردین که از همه جا انصراف دادین. اگر امکان بازگشت هست برگردید و بذارید همون حس و عشقی که درونتون هست انگیزه ای برلی پیشرفت شما بشه. عشق از دست رفتنی نیست شاید حضور فیزیکی اون ادم رو کنار خودتون ندارید اما توی قلبتون همیشه داریدش.شاید اونم مث شما همین حس رو داشته باشه و همین کافیه