2777
2789
عنوان

درد کمر ودلدرد در لانه گزینی

55965 بازدید | 20 پست

سلام خانوما چن باره پیام میدم جواب درستی نمیگیرم میشه کمکم کنین یکم توضیح داره قبلش عذرمیخام.

من ۱۶پری کیتم مثبت شد همون شبو شب بعدش اقدام داشتم دیگ یک شب درمیون بوده.دیشب۲۷پری بودم یهو زیردلم گرفتو دلدردم شروع شد همراه باکمردرد سینه هامم همون روز دردشون شروع شد همراه باتهوع وتکررادرار این علایم نیم ساعتی طول کشید خیلی زیادم نبود بعدخوبشدم تاصب باز ایطورشدم اونم کمترازاول اما بگم یهه هفته قبل پری دردکمر وسینه پا دارم اما درددل ندارم این ماه دیرترشروع شد دردام ولی شدیدنیس حالا میتونه علایم لانه گزینی باشه؟؟؟الان یه طرف کمرم دردمیکنه اما بااستراحت خوب میشم هفت ماهه تو اقدامم ومنتظر ممنون میشم جواب بدین ک کسی مث من بوده.ببخشید زیاد شدحرفام

دوستم از من ب تو نصیحت دنبال علائم نباش. چقدر این تکرر ادرار رو علامت دونستم ولی یا بخاطر سرما بود یا عفونت ادراری.  یا تهوع  هنش تلقین بود برام. اینجوری فقققط زجججر میدی خودتو. فقط صبر کن صبر.

خانومی من فردا موعدمه. میشه لطف کنید نظر سنجیمو شرکت کنید؟

خدایا تو بساز... تو بسازی قشنگ تره...😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم از من ب تو نصیحت دنبال علائم نباش. چقدر این تکرر ادرار رو علامت دونستم ولی یا بخاطر سرما بود ی ...

اره اینم درسته ما ادما صبر نداریم دوس داریم همه چیزو سریع بدست بیاریم

مشکل بزرگ خودم😕

دقیقا.اخه من نفخ شدیدم دارم برا همینه این ماه فقط دلدردا اضافه شدن البته بعد همرنگ شدن کیت ونزدیکیهام بعدش دلدرد خفیف گرفتم با کمردرد یکم شک میکنم باز ناامیدمیشم

دقیقا.اخه من نفخ شدیدم دارم برا همینه این ماه فقط دلدردا اضافه شدن البته بعد همرنگ شدن کیت ونزدیکیها ...

منم همینجورم. ولی تو همینجا یه خانومی حرف درستی میزد میگفت علائم همیشه بوده ولی چون ما دفت نمیکردیم فک میکنیم جدیدن. دل خوش میکنیم و پریود میشیم و تماااام

خدایا تو بساز... تو بسازی قشنگ تره...😍
مال منم بشدت نامنظم بود۵‌ماه تمام گرمیجات خوردم الان تقریبا تنظیمم

چه عالی خداروشکر انشالله که بارداری عزیزم

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
ادم ناامید میشه خیلی بده خیلی خدا هیچ امیدی رو ناامید نکنه

نا امیدی چرا عزیزم؟ما یه خدای بزرگ وبخشنده داریم پس غمت نباشه یه دستور واست میفرستم که خیلیا بعد از سالها انتظار از این دستور نتیجه گرفتن مطمئنم شما هم جواب میگیری ولی انشالله نیازت نشه وبه بقیه ی دوستان معرفی کنی فقط😊😍

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍