2777
2789
بستگی به روحیه آدم داره  اتفاقا تو تنگنا و سختی آدم ها باید نشون بدن چندمرده حلاجن

عزیزم من یکم مشکلات مالیم خاصن

مثلاً ١۴ماه حقوق از شرکت همسرم طلب داریم که ندادن

٣سال تموم قسط وقرض وچک پدرشوهرمو دادیم چون شوهرم ضامنش بود

خیلی عقب افتادیم با این گرونی های اخیرم خیلی عقبتر افتادیم

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دست دادن پسر کوچولوم که هیچ وقت از یادم نمیره ... من خیلی کم دلم مثلاوقتی بچه هام یه مریضی چیزی براشون اتفاق میفته روبه قبله میشم دیگه 

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

بزرگترین دردم این ک خدا چهار تا نی نی بهم داد ولی همشون سقط شدن 😭

روزگار عوض شد ! مثل دفتر های قدیمی بودیم دو ب دو ،باهم هر کدام را ک میکندند آن یکی هم کنده میشد حالا سیمی مان کردند ک با رفتن دیگری کک مان هم نگزد 
عزیزم من یکم مشکلات مالیم خاصن مثلاً ١۴ماه حقوق از شرکت همسرم طلب داریم که ندادن ٣سال تموم قسط وقر ...

اینم شد مشکل خانوم . برو یه هنری تخصصی یاد بگیر بتونی پول دربیار ی .چشمت فقط دنبال پول شوهر نباشه . البته اگر تن و بدن و فکر سالم داری و میتونی کار کنی . کسی که فقیره تنها مسولش خودشه و تنبلی اش . اگر هم مریضی و نمی تونی کار کنی باید بنویسی بزرگترین دردت مریضی ات هست نه بی پولی

پدرم رو 4 ماهه که از دست دادم، با بیماری سرطان😭😭اصلا نمیتونم نبودش رو باور کنم، ای خداااااااا  ...

خدا بهتون صبر بده عزیزم

روزگار عوض شد ! مثل دفتر های قدیمی بودیم دو ب دو ،باهم هر کدام را ک میکندند آن یکی هم کنده میشد حالا سیمی مان کردند ک با رفتن دیگری کک مان هم نگزد 
انشالله که به زودی مشکلاتتان حل شود 

ممنون عزیزم 

ممنون که حرفامو گوش دادی دلم یه درد دل میخواست 

خدا حفظتون کنه و خیر ببینید

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
چه شد فرزندتون از دست دادید ؟

یه مشکل قلبی نادر داشت دکتر گفت از هر ده هزار نفر یه نفر مبتلا میشن هشت روزش بود فوت شد بعد از یازده سال هنوز عطر تنش تو دستامه😓

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔
یه مشکل قلبی نادر داشت دکتر گفت از هر ده هزار نفر یه نفر مبتلا میشن هشت روزش بود فوت شد بعد از یازده ...

انشالله خدا به سایر فرزندانتان سلامتی و طول عمر بده و سایه شما رو هم بر سرشان مستدام نگه داره