2777
2789

ندونی بهتره والا

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

چون خوب نیس ادم وسوسه میشه خیلیم خطریه اینکارا..زندگی خیلیاروخراب کرده 

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

واقعیت داره ولی بعدا به ضرر آدم تموم میشه،همسایمون واسه اینکه پسری که دخترش عاشقش بوده باهاش ازدواج کنه رفته بود دعا گرفته بود،ازدواج کردن ولی بعد سه سال طلاق گرفتن در حالیکه دختره هنوز دختر بود! 

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄
یعنی تاثیر داره ؟

تاثیرمخرب فقط

واقعیت داره ولی بعدا به ضرر آدم تموم میشه،همسایمون واسه اینکه پسری که دخترش عاشقش بوده باهاش ازدواج ...

ینی چی بعدسه سال دختربوده!؟

ینی چی بعدسه سال دختربوده!؟

منظورم اینه که کل سه سال رو با هم نخوابیدن یعنی رابطه جنسی نداشتن 

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄
واقعیت داره ولی بعدا به ضرر آدم تموم میشه،همسایمون واسه اینکه پسری که دخترش عاشقش بوده باهاش ازدواج ...

یکی از دوستام واسه مهاجرتش دعا گرفته خواستم بدونم میشه واقعا

منظورم اینه که کل سه سال رو با هم نخوابیدن یعنی رابطه جنسی نداشتن 

واامگرمیشوددددچه چیزا

دوستم که دعا گرفته واسه مهاجرتش بهش گفتن ۵ماه تا ۹ ماه ویزا میگیری ولی با دعا زود تر میشه نمیدونم دی ...

شایدبشه ولی یجای کارش خراب میشه بعدافک کنم

واامگرمیشوددددچه چیزا

آره یادمه حتی دختره میگفت پسره دروغ میگه من زنم ولی پسره سفت و سخت پای حرفش وایستاد که محاله! آخرم پزشک قانونی رفتن که گفتن پسره درست میگه