2777
2789
عنوان

خاطره زیبا از ارایشگاه

261 بازدید | 9 پست

اقا جونم واستون بگم که رفته بودم ارایشگاه بگین خوب

اونجا شلوغ بود تا امد نوبتم بشه گوشیم دراوردم شروع کردم به اینستا گردی یهو خانوم کناریم

گفت:ببخشید خانوم شما بلدین هک کنید‌

من:😲😲نه هک واسه چیه

گفت میخوام گوشی اینستای شوهرمو هک کنم

یهو کل خانوم های سالن گوشی هاشون دراوردن و گفتن اره ما بلدیم همه هم اینستا و تل شوهرشون رو گوشی خودشون داشتن یعنی میگم همه اغراق نمیکنما همه داشتن

بعد ازشون پرسیدم دوست دارین شوهرتون همین کار رو با خودتون بکنن

ناراحت شدن /: واسه خودشون اشکال نداشت واسه شوهرشون عیب بود

من نمیفهم اگه اینقدر اعتماد نیست چرا موندن زندگی میکنن اگه اعتماد هست چرا با این کار ها به  شوهرشون بی احترامی میکنن

نظر شما چیه خانوما

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ

خانوما خوب میکنن😂😂😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یاد بگیریم فقط به همین جمله عمل کنیم که "انچه برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند" واقعا چقد زندگی هامون بهتر میشه.

شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."
چون هیچ مردی قابل اعتماد نیست و خب زن هم احتیاجات داره مثه پول و محبت

خوب شاید زنا هم از دید مردها قابل اعتماد نباشن

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ

نظر من اینه ک‌وقتی تو زندگیت ب جایی رسیدی ک‌نیاز ب هک داشتی باید قید اون‌زندگی‌رو بزنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !