2777
2789

پس انداز کردن فقط جاریم بلده..چند وقت پیش گفت بیا بریم خرید کارتشم پر از پول بود...

هی من خریدم اون گفت الان وقتش نیست..هی خرید کردم گفت الان نه بازم بگردم..بعد از سه روز بیرون رفتن هیچی نخرید...تازه کرایه شم من میدادم...میگفت پول ندارم کارت دارم😐😐😐

درست میشه دایی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اینم فکرکردم  کلا ولی نمیتونم میرم بیرون یه چیزی میبینم نخرم مخصوصا لوازم ارایش ولاک

ببین روزی20هزار تومن بریز توش ماهانه کلی میشه 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
یک چیزی بخرید که حدس میزنید سال بعد گرون تر میشه وگرنه پس انداز توی ایران مساوی بی ارزش شدن پوله

مثلا چی ؟

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
به پولتون نگاه کنید من که نمیدونم چقدر دارید

خب شما بگید با پول کم چی میشه خرید ک سود کنی

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
بنظرتون توی دوماه شیش میلیون وخرج کردن ولخرجیه یانه

وای خدای من دادی چی من جمع میکنم میدم وسایل خونه وطلا 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
مثلا زعفرون خوب بخری به قیمت عمده بعد تو فامیل و اشنا بفروشی یا عسل 

مرسی بنظرت سکه ام‌خوبه؟