2777
2789
عنوان

سوپ برای نوزاد

105 بازدید | 11 پست

سلام مامانا! میتونم برای نی‌نی سوپ خامه درست کنم؟ توش چیا بریزم؟ قارچ میتونه بخوره؟ یا میتونم از اون عصاره ها که مرغ و گوشتن استفاده کنم براش؟ البته اولین باره تا الان فقط با گوشت خورده و سیب زمینی

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بار اوله میخوای درست کنی اینجوری بهتره: فیله مرغ،سیب زمینی،هویج،برنج،گشنیز و جعفری عالیه

تا الان با ماهیچه سوپ دادم بهش که توش سیب زمینی هویج بوده ولی وزنش کمه میخواستم سوپ خامه رو امتحان کنم . خوراک لوبیا چیتی میتونم بدم؟

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
تا الان با ماهیچه سوپ دادم بهش که توش سیب زمینی هویج بوده ولی وزنش کمه میخواستم سوپ خامه رو امتحان ک ...

چرا بهش سويق نميدي؟

هرچي تو سوپ اصافه كردي يكي يكي باشه ك اگ ب يكي حساس بود بفهمي

يهو انقد سنگين نده همم توش آب مرغ بريز عصاره اصلا

عزیزم بار اولش نیست سوپ میخوام بدم وزنش زیاد نمیشه کمه میخواستم سوپ خامه بپزم 😁

چرا بهش سويق نميدي؟ هرچي تو سوپ اصافه كردي يكي يكي باشه ك اگ ب يكي حساس بود بفهمي

چی نمیدادم؟

مثلا با اب مرغ سوپ بپزم توش خامه هم بریزم عین سوپ خامه خودمون

اب مرغ. سیب زمینی. هویج . خامه.

سويق  براي وزن گيري عاليه تو نت بزن دستورشو

اهان الان نگاه میکنم نشنیدم تا الان