2777
2789
عنوان

پشيمانى بعد از جدايي در دوران عقد

605 بازدید | 36 پست

اينجا كسي هست تو دوران عقد جدا شده باشه اما با اين وجود به همسرش علاقه هم داشته و به خاطر عدم سازگارى جدا شده و حالابعد جدايي پشيمونه و نتونسته فراموشش كنه؟

يا اينكه بعد يه مدت همه چى فراموش ميشه؟

وقتى كارد به استخون ميرسه بايد موند به خاطر علاقه؟يا روزاى بهترى مياد؟

خیلیا بعد جدایی پشیمون میشن زیاد دیدم

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا اگه تو نامزدی خوب بودین بعدا هم حوب میشین باهم واگر نه مهاله بهتر بشه وضعیت خوب کاری کردی من با تجربه دارم میگم اینا رو ها

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
هنوز نشدم با وجود علاقه زيادم اصلا قدرمو نميدونه و سازش نداريم همه كارم كرديم مشاوره و ...

اگه با مشاوره و... حل نشده احساسی نشو، فکر چند سال آینده باش که دیگه طرف مثل الان حتی رودرواسی ام نداره باهات

هنوز نشدم با وجود علاقه زيادم اصلا قدرمو نميدونه و سازش نداريم همه كارم كرديم مشاوره و ...

پس طلاق بگیری بهتره ...بنظر من الان بگیری بهتر تا فردا با یه بچه بخای بگیری ...

پسر من... امید من... خدا حافظ جانت باشد زندگی مامان  
نه بابا اگه تو نامزدی خوب بودین بعدا هم حوب میشین باهم واگر نه مهاله بهتر بشه وضعیت خوب کاری کردی من ...

ما روز خوش تو نامزدى نداشتيم

فقط دعوا

خيليم ادعامون ميشه همو دوس داريم

اما هركارى ميكنيم درست نميشه