2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تونر برا چیه پس 

وقتی پوستت رو کاملا شستی و تمیزه ی تایمی مثلا قبل از خواب تونر رو با پد میکشی ب صورتت ک باقیماده آلودگی هارو که ژل نمیتونه پاک کنه واست پاک میکنه

منافذ پوست رو تمیز میکنه

ولی رو پوست کاملا تمیز و شسته شده باید بکشی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
پاک کننده ارایشه

نه با تونر نمیشه آرایش پاک کرد

اگه وقتی آرایش داری تونر بزنی کثیفی و آلودگی رو هل میده تو منافذت و پوستت بدتر میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نه با تونر نمیشه آرایش پاک کرد اگه وقتی آرایش داری تونر بزنی کثیفی و آلودگی رو هل میده تو منافذت و ...

والا ماشنیدیم تونر پاک کننده ارایش چشم و صورت که جدا هست.واسه بعد شستشو نشنیدم.شیر پاک کن واسه پوست خشکه تونر پوست چرب

برای شادی روح پدرم صلوات ممنون🙏

عزیزم صابون پوست و خشک میکنه.اول بگو جنس پوستت چیه؟

تونرم مرحله اش اون موقع نیست

من اول صورتمو با میسلارواتر بایودرما پاک میکنم

چشم و لبمم محلول مخصوص چشم لریکت

صورتمو با ژل شست و شو کامان پاک میکنم

و چشمامو با شامپو بچه میشورم.فقط چشم

بعد از اون با تونر پاک میکنم که آلودگی و آرایشی نمونده باسه که غالبا نمیمونه بعد از ۱۰ مین آبرسان و مرطوب کننده میزنم😍😍😍😍

😍😍😍
والا ماشنیدیم تونر پاک کننده ارایش چشم و صورت که جدا هست.واسه بعد شستشو نشنیدم.شیر پاک کن واسه پوست ...

عزیزم دقیقا واسه بعد شست شو.کی گفته تونر واسه قبله،تونر باقیمونده آرایشو پاک میکنه و باعث میشه منافذ پوست بسته بشه و آبرسانی هم تا حدودی میکنه

پاک وردن آرایش با میسلارواتر انجام میشه و پن

😍😍😍