2777
2789
عنوان

تا چند ساعت جنين حركت نكنه طبيعيه؟

142 بازدید | 17 پست

بچه ها از ظهر تا حالا جنين من حركت نكرده چيزاى شيرين و خنك هم امتحان كردم بعدشم به پهلو چپ خوابيدم ولى حركت نميكنه، تا چند ساعت حركت نكنه طبيعيه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من يه بار سابقه مرگ جنين توى اين هفته ها داشتم چشم ترسيده، هركى ميدونه بگه

خدا نکنه دختر  دور از جونش، چرا بد ب دلت راه میدی اگه خیلی نگرانی برو زود ی سونو بده

از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊
دست خودم نيست بخدا يه بار انفاق افتاده استرسى شدم

عزیزم دستتو بذار رو شکمت، هی براش حمد و آیه الکرسی بخوون، دل جفتتون اروم میشه. میدونم حق داری ولی استرم خوب نیست واسه نینیت. خدا خودش برات نگهش میداره

از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊

پاشو همین الان برو دکتر من تو ۳۹ هفته جنینم تکون نمیخورد اطرافیان از رو بی اطلاعی گفتن طبیعی جاش تنگه منم ۲ رو دکتر نرفتم‌ یعنی از پنجشنبه تکوناش کم شد شنبه رفتم بیمارستان بچه مرده بود اگه پنجشنبه رفته بودم  الان بچه ام زنده بود پاشو برو بیمارستان بگو بچه تکون نمیخوره

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

نگران نباش خانمی منم هفته ی پیش از صبح تکون نخورد شربتم خوردم تکون نخورد رفتم بیمارستان نوار قلب گرفتن گفت خوبه امروز به دکتر خودم گفتم گفت تا ماه ۸ تکونا زیاد مهم نیست من ۲۸ هفته بودم شما چن هفته ای؟هفتتون از منم پایین تره تکون بخوره ام ببشترشو متوجه نمیشد جای نگرانی نیست 

پاشو همین الان برو دکتر من تو ۳۹ هفته جنینم تکون نمیخورد اطرافیان از رو بی اطلاعی گفتن طبیعی جاش تنگ ...

الان از بیمارستان برگشتم گفتن فشارت بالاست و قلب بچه رو چک کردن که خدا رو شکر سالم بود ولی بهم متیل دوپا دادن