من هر زن و شوهری دوروبرم دیدم ک خانوم متولد بهمن و آقا متولد فروردین بوده بشدت مشکل داشتن.خواستم ببینم نظر شما چیه.لطفا اونایی ک حداقل 5 سال از زندگیشون گذشته نظر بدن.
خواهشا پست هایی از جمله واااا...این حرفا چیه!!!مگه به ماهه تولده و نمک پرونی ممنوع
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب آدم تا یه جایی میجنگه از یه جایی دیگه میبینه جنگ فایده ای نداره اون وقت باید اولویت بندی کنه تا بفهمه چه راهی رو در پیش بگیره با توجه به اولویت های زندگیش
نه عزیزم به نظر من خورد شدن نداره وقتی همسرم میفهمه من به خاطر اون کوتاه اومدم همه جا به حرف اون بودم به دل اون رفتار کردم نه اون موقع ولی بعد ها این موضوع رو درک میکنه و تلاش میکنه یه جور دیگه خوشحالم کنه یا از دلم در بیاره،،،،دیگه خورد شدن نداره.....البته نمیدونم همشون درکش رو داشته باشن یا نه.....همسرم اصلا قبول دار نمیشه اشتباه از اون بوده ولی بهم میگه که فلان موقع تو به خاطر من کاری که نمیخواستی رو انجام دادی یا مثلا جایی که میخواستی بری به خاطر من نرفتی و من به خاطرش ازت ممنونم ولی باز هم میگه رفتار من درست بوده
بهمنیا احساسی ان.و عاشق آزادی و کارهای خاص ایده های خاص ولی فروردینی ها زورگو بی منطق دیکتاتور.
ما2تا فروردینی داریم یکیش هنوز بچس شدیدا زور میگه از الان😂😑لجبازه ولی یکیش آقایه 55ساله خیلیم خوبه اخلاقش جز موارد خیلی کم ولی اصلا زور اینا نیس ینی من ندیدم!