2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوندم برای دختر منم دعا کنید

رفلاکس که حتما خوب میشه گلم نگران نباش

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
رفلاکس که حتما خوب میشه گلم نگران نباش

دخترم اصلا شیر دوست نداره فقط تو خواب میخوره برای این ناراحتم

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها
دخترم اصلا شیر دوست نداره فقط تو خواب میخوره برای این ناراحتم

دکتر بردیش؟ دارو مصرف میکنه؟ شیر خشک میدی بهش

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
دکتر بردیش؟ دارو مصرف میکنه؟ شیر خشک میدی بهش

بله یک ساله تحت نظره دارو هم از دو ماهگی خورده دیگه دکتر گفته هروم اروم قطع کنم  شیر خشکیه و شیر مخصوص ضد الرژی میخوره دکترشم گفته حتی بعد یک سال نخوره هم مهم نیست واقعا نمیدونم چکار کنم

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها
بله یک ساله تحت نظره دارو هم از دو ماهگی خورده دیگه دکتر گفته هروم اروم قطع کنم  شیر خشکیه و شی ...

پسر منم رفلاکس داشت از بدو تولد هر چی شیر میخورد بالا میاورد هر بار استفراغ میکرد انگار کور میشدم می دیدم تا چهل روزگی به خاطر رفلاکس اونقدر سرفه کرد که فتق گرفت و مجبور شدیم ببریمش واسه عمل.یه دکتر بهش رانیتیدین داد بدتر شد سونگرافی و آ زمایش هاش رو دادم شوهر برد پیشش دکترش که تهرانه بهش شربت موتلیوم واسه استفراغ و نکسیوم واسه رفلاکسش داد خودمم رژیم گرفتم دما اتاق رو باید زیاد نکنی من زیر سر پسرم رو همیشه جوری تنظیم میکردم که انگاری تو کریر خوابیده تا چهار ماهگی خوب شد و داروهاش رو قطع کردم

من نمیشناسم این بنده خدا رو یه دختر نوجوونه ناراحتی تنفسی داره یکی از دوستام معرفی کرد 

ان شالله شفا پیدا کنه منم براش حمد خوندم