2777
2789

بسه دیگه تو رو قران اه 

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسه دیگه تو رو قران اه 

راست میگه واقعا دیگه نی نی سایت شده همش حس ششم

من خودم حس ششمم قویه ولی واقعا مجازی نمیتونم هیچی بگم فقط وقتی طرفو میبینم یا یکم مونده به یه اتفاق میفهممش

چند وقت پیش از یکی این حس شمشمی ها درباره یه نفر سوال مردم که باهام میمونه میتونم به دستش بیارم گفت اره به احتمال 90درصد میمونه و پسفرداش یارو جوری از زندگیم رفت بیرون که انگار دنبالش کرده بودن😅😅😅خلاصه به اینا اعتماد نکنیم و بدانید که کسایی که حس ششم یا چشم اجنا دارن جارررررر نمیزننننن

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
چند وقت پیش از یکی این حس شمشمی ها درباره یه نفر سوال مردم که باهام میمونه میتونم به دستش بیارم گفت ...

جدی؟   حالا حس شیشم رو بیخیال ولی اون یارو بزار بره من تازه فهمیدم هیچکس به اندازه خودم اهمیت نداره

🕊️ free
چند وقت پیش از یکی این حس شمشمی ها درباره یه نفر سوال مردم که باهام میمونه میتونم به دستش بیارم گفت ...

واقعا هم همینطوره بعدم بیشتر جنبه سرگرمی داره ولی من برای خودم یا نزدیکام خیلی حس کردم و درست دراومده 

یا خواب میبینم با جزئیات و دقیقا همون میشه یا توخواب مکالمه دارم با ینفر فرداش همون مکالمه رو باهاش میکنم اصلا گیج میشم بعضی وقتا

واقعا هم همینطوره بعدم بیشتر جنبه سرگرمی داره ولی من برای خودم یا نزدیکام خیلی حس کردم و درست دراومد ...

منو حس کن زود باش 

اینم عکسم:🤣

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁