اما واژن خیلی ضرر داره چونکه عفونت وارد لوله هات میشه....
۲ روز بعد پاکی هم عکس میگیرن
انشاءالله به زودی مامان بشی
خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنونم پس من کی ازمایش بگیرم عفونت وازن دارم میخوام حتما به امید خدا این ماه عکس بگیرم ..بعد دردم دا ...
بعد از پاکی برو دکتر معاینت کنه اگه عفونت داشته باشی اصلا عکس نمیگیره تا درمان شی...ب
دردم زیاد نیس عزبزم
خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
من مستقیم مسرم سونو دیگه ..پاپ اسمیر کی گرفته میشه
نمیدونم عزیزم
عزیزم یه ماه قبلش اصلا نباید نزدیکی کنی روز پنجم پیودیت باید عکس رنگی بدی در ضمن حتما قبلش باید قرص خشک کن استفاده کنی و روز عکس یکی رو همراه خودت ببری مثلا مادر یا خواهر
تست پاپ اسمیر یا سونو وازینال برا تشخیص عفونت خوبه
نه فقط ازمایش ادرار مشخص میکنه عفونت دارین یا نه تست پاپ اسمیر تشخیص سرطان دهانه رحم و سونو واژینال مثل سونو شکمی میمونی برای سلامت تخمدان و رحم و پولیپ و کیست و...