2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر

145 بازدید | 5 پست

در یک ساختمان با مادر شوهر و خواهر شوهرم زندگی میکنم خواهر شوهرم تمام کارهای مادر شوهرم رو انجام میده بچش مرتب خونه پدر شوهره مرتب با هم دعوا داریم پدر شوهرم منو به چشم یه دشمن خانواده میبیند انتظار دارد منم عین دخترش باشم در صورتی که دخترش مادرشکوهتر تنهاش رو ول کرده روانی شدم هر جا میشینه میگه بچه های من شیطونه هی تو جمع به پسرم تذکر میده جوری که پسرم حس بد بودن میکنه هر شب هر شب دعوتمان میکنن بریم هی به پسرم و دخترم تذکر میدن بشینین مبل خراب میشه تلویزیون همنریمانناراحت میشن مرتب سر هر چیزی مادر شوهرم پسرش رو و بچه های منو نفرین می کنه هر چی به شوهرم میگم بریم شوهرم کلی پول بابت این خونه داده ولی اصلا چیزی به نامش نیست خواهرانش هم قبول ندارند ما چیزی خرج کردیم این دفعه شوهر خواهر شوهرم هم باهام دعوا کرد 

تعداد رای : 5
نظرسنجی
1
1
20%
2
0
0%
3
2
40%
4
2
40%

خدا صبرت بده 

ماکه باهامون این کارارو نمیکنن 

مخ شوهررو خوردیم که خونه بگیره بریم 

تو که صبر عیوب داری

من باشم یه دعوای حسابی راه میندازم و میگم باید بریم

اما خب باید قلق شوهرتو بدونی 

شوهر من میدونه چیزی بهم بگن قاطی میکنم خونه رو جمع میکنم میرم یه چا تو یه اتاق مستاجر میشم اما دیگه برنمیگردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا صبرت بده  ماکه باهامون این کارارو نمیکنن  مخ شوهررو خوردیم که خونه بگیره بریم  ...

اشتباه خودم بوده میدونم از اول بهشون رو دادم اوایل زندگی عین  اون خانواده ساختمان پزشکان بودن مدام رفت و آمد می کردن اوایل شوهرم حق را به مامانش میداد تا بچه دار شدیم الان دیگه حق را به من میده ولی بازم میگه صبور باش من بابت این خونه کلی پول خرج کردم همه پول مسکن دادم الان هیچ به نام شوهرم نیس برم یعنی ده سال الکی سختی کشیدم اونم زبون نداره بگه پولم رو بدید

اشتباه خودم بوده میدونم از اول بهشون رو دادم اوایل زندگی عین  اون خانواده ساختمان پزشکان بودن م ...

خدا صبرت بده همین 

اشتباه کرده ب نامش نزده 

لااقل الان میدادی کرایه خودتم میرتی یه جا رهن