2777
2789
عنوان

خانمهای تهرانی با آلودکی هوا چه میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 141 پست
تو برنج و بلغورو میگی اونا خام میپزن نیاید از اونا بخورین بیشتر دوتر کباب و فست فود بخورین بهتره

بعضی غذاهارو واقعا خیلی تند میپزن بااینکه فلفل دوست دارم ولی اصلا قابل استفاده نبود من فقط عاشق انگوراشون شدم گردو قرمز وبزرگ 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما کلا یه هفته موندیم وان نزدیک چهارتومن خرج شد غذاهاشون که اصلا قابل خوردن نبود برنجو با نخود میپزن ...

وان هتل چند ستاره رفتین عزیزم؟ کل هزینه ۴ تومن شد؟ یا فقط هتل؟

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
شلوغ دوست دارم تو عید🙈 قیمتاش چجوریه؟ شوهرم گفت بریم مارماریس، من گفتم وان ارزونه عید بریم وان اخر ...

قیمتاشون که بهر حال با توجه به کیفیت اجناس نسبت به ایران بهتره .اگر بچه ندارین و حوصله دارین برین چون شوهر من هنوز نتونسته راضیم کنه نه اون زمان که بچه داشتم نه الان😂

کلا از سفر زمینی بیزارم

نه کل هزینه ها باخریدو اینا تازه ۵۰ لیرم اضافه موند

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
ما تهران زندگی میکردیم . خیلی وقته اومدیم شهرستان/ اوایل فکر میکردم چقدر حیف. ولی الان واقعا خوشحالم ...

منم همینطور کدوم شهرستانی؟

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜

ستارشو نمیدونم ولی فقط یه صبحونه بود و همین 

قیمتاشون که بهر حال با توجه به کیفیت اجناس نسبت به ایران بهتره .اگر بچه ندارین و حوصله دارین بر ...

نه بچه نداریم، منم متنفرم از سفر زمینی ولی انقدر عید قیمتا بالا میره زورم میاد بیشتر هزینه کنم😂🙈

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.