2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم دعا کنید پیدا بشه+ عکس

163 بازدید | 10 پست

یه گوشواره خریدم

تازه خرید هم که نه عوض کرده بودم

همون روز اولی که پوشیدم اویز یکیش افتاده و گم شده

خیلی ناراحتم

به نظرتون کجا ممکنه افتاده باشه

به احتمال زیاد توی خونه هست

عکس بده بگیم کجاس😁😁😁

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نذر کن ۱۰۰ تا سوره نصر بخونی.  شروع کن به خوندن و بگرد‌ . حتماااا پیدا میشه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
منم اویز گوشوارم گم کردم یکسال هم بیشتره گوشواره مال مامان بزرگم بود ک فوت شده الان نه میتونم بپوشم ...

حالا من مامانم یه پیشنهاد داد

گفت اگه اون یکی پیدا نشد اینو بکن اویز گردنبند

حالا من مامانم یه پیشنهاد داد گفت اگه اون یکی پیدا نشد اینو بکن اویز گردنبند

حالا بگرد اگه تو خونه انداختی پیدا میشه .یه دستمال یا شالی گره بزن همینجور بنداز تو خونه بعدش بگرد بعد ک پیدا شد گره دستمال باز کن .من توخونه چیزی گم میکنم اینجوری پیدا میکنم