2777
2789
عنوان

باید و نباید های بعد عمل سزارین

1563 بازدید | 15 پست

سلام دوستان خوبید ، میشه راهنماییم کنید، بعد سزارین برای اینکه بچه نفخ نگیره و هم اینکه خودتون ضعف نکنید، چه غذاهایی رو خوردید و چه غذاهایی ممنوع بوده وتا چه مدت نخوردید

⁦❤️⁩او که از جان خودت دوست ترش می‌داری 👪⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که تصمیم گرفتم واسه بچه دوم اصلا رعایت نکنم و هرچی دلم خواست بخورم.واسه اولی هی ترسیدم بخورم تا اینکه شیرم خشک شد.

به نظر من همه چیز بخور اما نه خیلی زیاد بعدش هم عرق نعنا بزن به بدن

آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن .... !
اول اینکه بعد عمل به هیچ‌وجه بالشت نزار زیر سرت حرف هم نزن تا ۱روز من اینا رو نمیدونستم یه سر دردی گ ...

اخی  منم اینا رو شنیدم، و حتما سعی میکنم مواظب باشم، تا چه مدت سردرد داشتید

برو طبیعی سز خیلی وحشتناکه 😫

برای من طبیعی وحشتناکه😱 اون چیزی که از اطرافیانم دیدم اصلا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌جراتش ندارم

اگه میتونی طبیعی زایمان کن دردش فقط همون موقعست بعدش راحتی. 

درسته عزیزم هر نوع عملی عوارض خودشو داره، ولی اون چیزی که از دور و بری های خودم دیدم عوارض طبیعی بیشتره🤦🤦

برای من طبیعی وحشتناکه😱 اون چیزی که از اطرافیانم دیدم اصلا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌جراتش ندارم

من فقط نگران اندامم به هیچی فکر نمیکنم باید بشم همون باربی که اندامش تک بود سز خیلی طول میکشه گاهی هم اصلا برنمیگردی برام دردناکه

منم از الان از طبیعی وحشت دارم . اولی رو سزارین شدم ولی چون 7 سال گذشته میترسم دکتر قبول نکنه سزارینم کنه

و اما در مورد نفخ 

اول اینکه دلدرد بچه و نفخ ربطی به سزارین و طبیعی نداره 

دوم اینکه من معده ام به نفخ فوق العاده حساسه و حتی خوردن یه عدس پلو اذیتم میکنه . برای همین چند ساله که موقع پخت حبوبات یا غذایی که حبوبات داشته باشه یه خیار کوچولو میندازم توش و بعد پخت سالم درش میارم. با این کار به هیچوجه معده ام اذیت نشده حتی اگه مثلا لوبیا رو شسته باشم و پخته باشم بدون هیچ خیسوندنی

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

معمولا حبوبات برای افزایش شیر عالی هستن

من هر وقت خورشت قیمه میخوردم شیرم جاری میشد در صورتی که خیلی کم شیر بودم و اصلا هیچوقت پیش نیمد که اصطلاحا سینه ام رگ کنه. ولی با لپه و نخود قشنگ زیاد شدن شیرم رو حس میکردم. ولی متاسفانه به خاطر ترس از نفخ و دلدرد دخترم خیلی پرهیز میکردم از خوردنشون. چون معجزه خیار رو اونموقع نمیدونستم

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم از الان از طبیعی وحشت دارم . اولی رو سزارین شدم ولی چون 7 سال گذشته میترسم دکتر قبول نکنه سزارین ...

قبول میکنن عزیزم البته بستگی به دکتر هم داره، برای خواهر منو که پذیرفتن، روز های اول بعد عمل چی خوردید؟! اخه اونطوری که شنیدم تا چند روز بعد عمل نباید چیز ها سفت  خورد مثل برنج و اینطور چیزا ، فقط سوپ و فرنی یا کمپوت این حرفا بخاطر همین پرسیدم

معمولا حبوبات برای افزایش شیر عالی هستن من هر وقت خورشت قیمه میخوردم شیرم جاری میشد در صورتی که خیل ...

درسته، عزیز ، منظورم دو سه روز بعد عمل بود که نباید اینا رو خورد چی باید بخوریم