2777
2789

دلم خیلی گرفته ازشون.دوست ندارم ناراحتیمو از بابت تیکه هایی که میندازن و کارایی که میکنن به همسرم بگم که فکر کنه من دارم بدگویی میکنم.از طرفی دیگه اونقدر ازشون بدم میاد که نمیتونمم باهمسرمم خوب رفتار کنم

بله من میگم

محترمانه و بدون توهین ولی رک و جدی

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

عزیزم باید بگی ولی یبار ،ملایم،گذرا،اگه کلا نگی بعدا نمیتونی ثابت کنی ناراحتت کردن

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاعی وقتا اره.

من یکسال تموم البته بجز دوران عقد و نامزدیمون هیچی ب همسرم نمیگفتم ولی الان بعد دوسال خودش متوجه شده که من مظلومم😢😢😢

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
گاعی وقتا اره. من یکسال تموم البته بجز دوران عقد و نامزدیمون هیچی ب همسرم نمیگفتم ولی الان بعد دوسا ...

خودشم میگه من مظلومم باید همونجا جوابشون روبدم

ولی من اصلا آدمی نیستم ک جواب بدم

اما با ملایمت بگو. بگو دارم باهات دردو دل میکنم چون شوهرمی خیلی فشار اومده بهم دارن میگم.

نمیتونم 

همش میام مثلا گذشت کنم و خانومی کنم باز یه چیز بدی از خودش میبینم همش دوست دارم بگم توام شبیه خونوادتی

پس چی تو این پستای راز و رمزای زناشویی و این چیزا میگن اصلا هیچ چیزی رو نگین؟

اونا رو ول کن

عقل میگه احساسات رو باید محترمانه در میون گذاشت

فقط تو یه موقع مناسب با یه لحن خوب بگو 

جدل نکن 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
اگه الک پلکی نیست و سر چیزای بیخودی نیست اره حتما باید گفت

خب همش چیزای الکی و کوچیک کوچیک رو هم جمع میشن یهو میترکم از عصبانیت بعد که با ناراحتی و عصبانیت حرفامو میزنم با خودم میگم کاش نمیگفتم چیزای بی ارزشی بودن

اره اولا میگفتم دیدم همسرم همیشه پشت اونا رو می گیره تا من.حتی وقتی میفهمه حق با منه.

چند وقته دیگه نمیگم و خودمو سبک نمیکنم.فقط تو دلم فحششون میدم.و گریه میکنم.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲