2777
2789

دوستای گلم یه ختم قرآن برای شکر گذاری از خدای مهربون که اینهمه نعمت بهمون داده گذاشتم ، همیشه واسه خواسته هامون ختم گرفتیم ،ایندفه برای سپاسگذاری از نعمت هایی که بهمون داده خداوند متعال و نعمت هایی که در آینده قراره به سمتمون سرازیر بشه یه ختم قرآن گذاشتیم ، همیشه شنیدیم که گفتن شکر نعمت نعمتت افزون کند ،کفر نعمت از کفت بیرون کند .

اگه مایل بودین اعلام کنین هنوز جز 4،5،6،8،9،10،11،12،13،14،15،16،17،18،19 ،20،21،22،23 مونده

من جز19

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم  از خدا خیلی ممنونم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
@باشکوه      

الهی خیرببینی آبجی نازومهربونم🤩🥰😘😘😘😘الهی همیشه ازته دلِ مهربونت خدای بزرگ رو شکرکنی بابت همه خواستهات که بعالیترین شکل مستجاب شده.الهی آمین🌹🙏خداروشکر بابت وجودت🙏🙏🤩🤩

استارترعزیزالهی خیرببینیدتاپیکتون فوق العاده عالیه.الهی همیشه روزگاربروفق مرادتون باشه.الهی آمین🌹🙏

لطف میکنی دوتاجزبمن بدین؟

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
الهی خیرببینی آبجی نازومهربونم🤩🥰😘😘😘😘الهی همیشه ازته دلِ مهربونت خدای بزرگ رو شکرکنی بابت همه خ ...

عززززیز دلمی ❤💛💚💙💜

انشالله شما و استارتر عزیز هم همیشه حاجت روا  ؛ سلامت و عاقبت بخیر باشید 🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
الهی خیرببینی آبجی نازومهربونم🤩🥰😘😘😘😘الهی همیشه ازته دلِ مهربونت خدای بزرگ رو شکرکنی بابت همه خ ...

سلام عزیزم

خیلی ممنون گلم لطف دارین 

جز21و22 برای شما 

التماس دعا

عززززیز دلمی ❤💛💚💙💜 انشالله شما و استارتر عزیز هم همیشه حاجت روا  ؛ سلامت و عاقبت بخیر ب ...

مرسی عزیزم ،ممنون

انشالله شما هم به خواسته هاتون برسین و همیشه شاد و سلامت باشین.

عززززیز دلمی ❤💛💚💙💜 انشالله شما و استارتر عزیز هم همیشه حاجت روا  ؛ سلامت و عاقبت بخیر ب ...

الهی آمین🙏🌹💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
سلام عزیزم خیلی ممنون گلم لطف دارین  جز21و22 برای شما  التماس دعا

سلام به روی ماهتون😘😘من ممنونم ازشما فرشته های مهربون وپاک خدا که بانی خیرمیشین.ممنونم عزیزدلم.

آبجی اجازه هست چندتا ازدوستام رومنشن کنم؟