غذای بچه ها که درست کردنش خیلی وقت گیر نیست
اگر سوپ باشه که همه رو قاطی می کنی و میریزی داخل قابله که بپزه . فرنی هم نهایتا ۱۰ دقیقه تا یه ربع در روز برای ایستادن بالای سر قابلمه و هم زدنش وقت ببره . یکم رنده کردن بادام برای حریره سخته که اونم بده کسی به مقدار زیاد رنده یا آسیاب کنه و داخل شیشه درب بسته تو فریزر نگه دار و هر وقت خواستی حریره درست کنی یه قاشق ازش بردار و بریز تو غذا
غذایی که بیشتر از ۱ روز مانده رو به نوزاد نده . من تو اون تاپیک هم جواب دادم که خودم شخصا نهایتا تا ۱۲ ساعت غذاش رو نگه می داشتم . وقتی غذایی که تو یخچال مونده بود رو بهش می دادم عذاب وجدان می گرفتم